|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mar 2014 Saat 20:53 |
Merhaba hocam. 24 aylık oğlum 3 gündür ara ara elini karnına götürüyor ve mızırdanıyor du. Bugün daha sık eline karnına götürüp mizirdandi. Ilk gün 6 kez cıvık kaka yaptı. 2. Gün 1 kez cıvık 1 kez baya katı yaptı. Bugunde öyle. eski mailler e baktım ama cevap bulamadım. Herhangi birsey vermedim. Sıcak su torbası koymaya çalıştım istemedi. Ayakları hep çıplak doğdu doğali çorap giymez üşüdüğü için olabilirmi? Bakteri falan midir? Dr gösterelim mi?
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yedigi-ictigi bir gidadan, mikrop almis, mikroplari ishal ile atinca, duzelir... SAKIN; ilac-antibiyotik VERMEYIN....
|
|
![]() |
|
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok sık mızırdanıyor eli i karnına götürdüğü için bugün poliklinige götürdüm idrar ve kaka tahlili istediler sonuç çıkınca size yazarım. Ishali hala yok 2 kez yapıyor kakasını 1 i katı baya, 1 i cıvık.
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bosuna ugrastiniz, bosuna para telef ettiniz. ama genede sonuclari yazin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam. Idrar tahlili veremedik çünkü bir türlü erkek bebekler için olan torbaya yapmadı. Gaita tahlilide eritrosit, lokosit, kist, trofozoit ve parazit yumurtalarını rastlanmadi. Gece O torbası takip sabaha kadar birisin öyle götürüp vermeyi düşünüyorum idrarida. Karın ağrısı sık degil artik ama hala var.. ishal de yok. Dün kustu baya rahatladı günde 1 2 kez anca ağrı giriyor anladigim.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Erkeklerde; IYE OLMAZ!!!!!!! Birakin su sahtekari... oturun, oturdugunuz yerde, sizi luzumsuz yere bir suru masrafa sokacaklar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|