|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Duphlac, her seye karisir...
Bebeklerde, hala dikisli Sunnetmi yapiliyor??? hayret, niye "Can aparatini" kullanmazlarki!!! Antibiyotik gerekmez, Mersol veya Batticon surun yeter.. |
|
![]() |
|
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
ah bir bilsem hocam :( cehaletimizden bundan olsun da diyemedik...
dr. bugün gördü, sizin dediğiniz gibi sadece batticon yeterli korkmayın bişi yok dedi.. dün gece sanırım ağrısı vardı bitane paranox verdim sabaha kadar uyudu.. buarada hocam 20 gün kadar önce 4,5 yaşındaki büyük oğlum domuz gribi olmuştu,size yazmıştım..sayenizde bir hastalığı daha ilaçsız atlatmak gerçekten insana güç veriyor..Allah sizden razı olsun, size uzun ve sağlıklı ömürler versin ve başımızdan eksik etmesin :D hocam bu domuz gribini oğlum tam atlatmışken,15. günde filan halasına kalmaya gitti..ertesi gün döndüğünde gözleri kıpkırmızı,sesi değişmiş ve balgam doluydu.. ne zaman halasında kalmaya gitse böyle hasta dönüyor.. önceleri orası sıcak olduğundan çok terlediği için oluyor sanıyordum ama sizin ter hasta etmez yazınızdan sonra o zaman niye hasta oluyor her defasında diye sorgularken acaba orda bişiye alerjisimi var diye düşündüm..
başka bişi gelmiyor aklıma..istisnasız,her kaldığında hasta dönüyor...tesadüf desem bu kadar çok tesadüf tuhaf... ter yada alerji dışında bişi bulamıyorum.. size danışayım dedim, belki bi çözüm olur diye... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tesaduf degil.... Hala ve ailesi tarafindan, yalar gibi; sapur-supur opuldugunden oluyor...
Ondan sonrada: Yok Allerji, yok NAZAR degdi, yok usuttu, uydur-uydur gitsin...Opmesinler... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|