Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kızınıza kaç yaşında küpe taktınız???
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuKızınıza kaç yaşında küpe taktınız???

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2008 Saat 10:29
benim ilk küpem büyük bir seromoniyle olmuştu....günlerce heyeceanlanmıştım kulaklarımı deldireceğim diye...Annemin kucağında takmışlardı ki 8-9 yaşlarındaydım...hiç unutmam o günü...yiğenlerimden birinin ilk küpesinide benim kucağımda taktırmıştık oda unutmuyor o günü...Bende aynı şeyi kızım için yapacağım..Bence sende böyle yap...
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2008 Saat 11:05
Ben düşünmüyorum deldirmeyi..
Keşke benim kulağımda delik olmasaydı sevmiyom küpe takmayı ama mecburiyetten takıyomConfusedKızım aklı başına gelince isterse taksın zaten mandallı küpeler var isterseLOLBize bi altın küpe alınırdı hep onu takardık.,ama şimdi kızlar kıyafetine göre renkli renkli takıyor onlarda mandallı zaten altın olmayan küpe  alerjide yapabiliyor ben takamıyorum her küpeyiConfusedDeldirdikten sonra,büyüyünce küpe takmak mecburi olmasa deldirirdim ister taksın ister takmasın derdim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.