Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
emre
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4001
|
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2009 Saat 22:14 |
mahiradasi Yazdı:
opturmeyin su bebisleri yaa. ben kendim bile ensesinden kokluyorum 1 yada 2 kere enseden opmusumdur. |
canım benim kıyılır mı çirkine (güzelliğe) kızımız pek narindir dimi annesi
|
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 7922
|
Gönderim Zamanı: 16 Nis 2009 Saat 00:34 |
boşverin kızlar o kadar sakınmayın.. sal çayıra mevlam kayıra tabiki mecazi güzelim.. ya şu da var dedim yaa benm çevremde hep kendini bilen insanlar vardı çınarın bebeklik döneminde.. öpen tabiki yalap şalap öpmüyordu.. salyalı falan değil yani.. çoğu da benden izin alıyordu buyur dükkan senin diyordum.. bırakın rahat rahat öpün çocuklarınızı, öptürün.. öpmek en güzel sevgi göstergelerindendir
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
bilgeakgun
Kıdemli Üye
hepimiz hilalcigiz:)
Puanlar: 1906
|
Gönderim Zamanı: 16 Nis 2009 Saat 09:55 |
ben de burcu gibi düşünüyorum,ilk bi kaç ay öpmemelerinde fayda var ama özellikle 6 ayı geçmişse bebek yani tüm aşılarıda tamamsa,bebeğin sevildiğini hissetmesi,öpülmesi koklanması bence bebeğe olumlu anlamda kendine güvenmesini sağlar ,annenin de bebeğinin sevilmesi hoşuna gider diye düşünüyorum,çok abartılmadığı sürece ellerinden öpülmesindense yanaklarından öpülmesi daha sağlıklı.
|
|
 |
emre
Altın Üye
Puanlar: 4001
|
Gönderim Zamanı: 16 Nis 2009 Saat 12:58 |
ya tabiki sizler de haklısınız  fakat Burcu'nun dediği gibi herkesin etrafındaki kişileri aynı değil ne yazık ki.  birde karşındaki kişinin nasıl ne yapacağını kestiremezsin.  haa benim ki biraz aile arasında kişisel bi durum, sorunlu yani  çocuğun kişisel ve özgüven konusunda sonuna kadar haklısınz dicek sözüm yok
|
|
 |
ilal
Altın Üye
Puanlar: 3036
|
Gönderim Zamanı: 18 Nis 2009 Saat 09:11 |
bu konu yeniden açılmış....  öznur ben eylülü bi öpüyom bi öpüyom sorma..artık ele avucada geliyo...koynuma bastırıp bastırıp öpüyom...kıkır kıkır bir gülüyoki sorma
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
 |
demet
Altın Üye
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ
Puanlar: 2092
|
Gönderim Zamanı: 18 Nis 2009 Saat 09:20 |
|
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Puanlar: 7665
|
Gönderim Zamanı: 18 Nis 2009 Saat 10:32 |
|
|
 |
ARDAESRA
Kıdemli Üye
Puanlar: 804
|
Gönderim Zamanı: 20 Nis 2009 Saat 11:27 |
Tabi yaaa o kadar doğurdum severim de öperim de yani. Cefasını çekiyorum sefasını da çekicem. Şapur şupur öpüyorum. Benden başka öpecek olanlara gelince babası, annanesi bir kaç yakın akraba o kadar. Bizimkisi zaten salyalı öpüyor tükürüklü tükürüklü millet pek yanaşmıyor heheheee
|
 |