Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Karın agrısı+parazit mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKarın agrısı+parazit mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
KUZEY&MİRA Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Melek Anne :)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2244
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı KUZEY&MİRA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Karın agrısı+parazit mi?
    Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2014 Saat 21:20
Kadir bey merhaba;
37aylık kızım bir haftadır sıvı kaka yapıyor.ates,kusma.,genel durumun da hic bir değişiklik yok
Gecen hafta iki gün ishal,kusma,ateş olan halasıyla kaldık ondan mı gecti bilmiyorum..
Hersabah uyanır uyanmaz karnının agrıdıgını söyleyerek kaka yapıyor.kakası bazen tamamen su gibi bazen de yumusak macun kıvamlı oluyor..günde en fazla bes kez yapıyor aynı belirtiler bende ve eşimde de var ben tuvalete cıkmadan önce acayip bir karın agrısı çekiyorum.eşim biraz daha kötü oldugundan dr gitti gaita da parazit cıkmış flagyn kullanıyor..ben bugün eski mesajları okuyarak andazol aldım nedersiniz..kullanalım mı..acaba haladan mı gecti bize gerci oda dr gitti ona kanda mikrop var demişler serum v.s göndermişler.popoda kaşıntı,ağız da akıntı gibi hiç bir belirtimiz yok.
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117924
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2014 Saat 18:17
Parazitlerin; ishal yaptiginida size kim soyledi... Flagyl; bir tek Dizanteri durumlarinda kullanilir. Bu hastalikta da, kaka cok az miktarlarda, "guvercin pisligi" kadar ve sancili bir devrenin arkasindan, ikinti ile gelir. Civik, sumuksu ve bazen kanlidir.
Bol sulu kaka ASLA, DIZANTERI KAKASI degildir. Simdiki doktorlar, "b.k'tan" bile anlamadiklari icin, boyle sacmaliklar yaparlar.
SAKIN; Ilac veya Antibiyotik kullanmayin. Bol yogurt ve sivi tuketin. Yari-yariya hazirlanmis "Visne-Soda" karisimi en iyi sividir. Eski mailleri okuyun.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Ağu 2014 Saat 18:18
Yukarı Dön
KUZEY&MİRA Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Melek Anne :)

Puanlar: 2244
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı KUZEY&MİRA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2014 Saat 23:48
Tamam hocam anladım.hiç birimiz de parazitle ilğili sorun yok
Ne yaptı sizce bizi böyle.....iki gündür özellikle dikkat ediyorum da sabah kalkınca ,ve öğünlerden sonra şiddetli karın ağrısıyla tuvalete çıkıyoruz.ben vişne soda karısımına başlayım yarın günde nekadar içelim
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117924
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2014 Saat 03:11
Yediginiz-ictiginiz bir gida ile mikrop kapmissiniz. Vucut bu mikrobu; kusma ve ishal ile atacak, SAKIN, Ilac-Antibiyotik kullanmayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.