|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dtuncer ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 May 2009 Konum: ev hanımı Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Kas 2014 Saat 05:19 |
Merhaba Kadir Bey, size daha önce de yazmıştım 1 aylık bir kızım var çok gazı var, denemediğimiz gaz damlası kalmadı ama ne fayda sadece metsil bazen işe yarıyor , bir de aslında uykusu var uyumak istiyor ama uyuyamıyor sürekli ıkınıyor yüzü kıpkırmızı oluyor bazen, hatta bazen uyurken bile ıkınıyor devamlı ve sonra ağlamaya başlıyor sallamazsan, gece gündüz hiç farketmiyor derin bir uykusu yok devamlı sallanmak istiyor uyurken bile. Doktorumuz makatında darlık olduğunu söyledi bir fitil verdi çok zorda kalınca kullanın dedi, benim de kafamı karıştıran şey altını değiştirmek için bezini çıkardığımda poposunu kremlerken bir damla bazen biraz daha fazla kaka yapıyor,mutlaka her bezde bu kakadan oluyor bu normal mi? Bir de doktorumuz kakasının asitli olduğunu söyledi, bu neden olur, ıkınmaları, gazı, makat darlığı bunlar kafamı karıştırdı bilgi verirseniz sevinirim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117924 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri ve "Yeni doganin Ozellikleri" makalemi okuyun.Okumadan sual sormayin.
|
|
![]() |
|
dtuncer ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 May 2009 Konum: ev hanımı Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yenidoğanın özellikleri makalenize forumda nereden ulaşabilirim Kadir Bey?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117924 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk sayfada Yazarlar kisminda. Benim oldugum kisimda; ""eski makaleler" kismi var, orayi tiklayin, cikacak olan listeye bakin.
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey'in makalesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz... http://www.anneoluncaanladim.com/yazarlar/21/kadir-tugcu/1952/yenidogan-bebeginin-ozellikleri |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|