|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dtuncer ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 May 2009 Konum: ev hanımı Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eki 2014 Saat 19:08 |
Merhabalar Kadir Bey, 8 yıl aradan sonra tekrar merhabalar, 8 yaşındaki oğlumun bebekliğinde sizden çok yardım almıştım, şimdi 17 günlük bir kızım var, gündüz uykusu iyi ama geceleri uyumuyor özellikle gece 12 ve 5 arası, doktorumuz çok gazlı bir bebek olduğunu söyledi gerçekten de geceleri durmuyor karnı çok şişkin, ayaklarını devamlı karnına doğru çekiyor, doktorumuz bir damla verdi ben daha çok küçük olduğu için bir de zayıf 2.700 doğdu, damlayı vermek istemedim damlanın adı omnıvıt herb babby gaz damlası , eşim devamlı damlayı verelim diyor acaba vermelimiyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyle; "ic giciklayici" isimleri olan Ilaclardan bilhassa uzak durum... Bir bakin bakalim, uzerinde, "Saglik bakanligindan" mi ruhsat almislar!!!
Aynen benim gosterdigim sekilde gazini cikarin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|