|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rebekas ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eki 2014 Saat 11:11 |
İyi günler hocam sizi geç tanıdığımız için şuan vicdan azabı çekiyorum.Bir yandan da tüm yazılarınızı okumaya çalışıyorum.Her şeyi o kadar açık ve net anlatmışsınız ki metabolizmamızın işleyişini sebep ve sonuç ilişkisini sizden öğrenmeye çalışıyorum. Bizim asıl sorunumuz reflü.1 aylıkken fışkırır tarzda günde onlarca kez kusmaya başladık.Bazen 4-5 bazen 10.Gece uykudan sürekli kalkmalar, yemek borusundan gelen gurlama sesleri cabası.Dr. motilium verdi kullanmadık.7. ayımıza geldiğimizde şikayetlerde hiçbir azalma olmadı, doktor doktor gezdik ve yine dönüp dolaşıp aynı doktorumuzla yolumuza devam ettik.Bu sefer sırada 6 aylık lansor ve gaviscon tedavisi vardı.Kullandık; kusmalar bitti gece uykular düzene girdi.Bi kaç kez ilacı bırakma girişiminde bulundum ,ilacı kullanmadığımız gün kustuk.Kusmalar yemek kaşığı kadar ve ağızdan gaz çıkarken oluyor.Şimdi 13 aylığız ve ilacı bırakma zamanı geldi ancak kusmalar devam edecek gibi geliyor.Babamızda da reflü var.Hocam biz yanlış bir teşhis ile mi tedavi olmaya çalışıyoruz.Nasıl bir yol izlemeliyim?Çocuğuma çok ilaç verdim bugüne kadar.Antibiyotikler ateş düşürücüler allerji şüpheleri reflü derken cehaletimizin mi yanlış doktor seçimizin mi kurbanı olduk? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117924 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bastan beri YANLIS YOLDASINIZ.... O kadar anlatiyorum...Reflu de KUSMA OLMAZ... Regurjitasyon olur. Yani mideden yemek borusuna kacan gidalar tekrar yutulur.
EGER; kilo kaybi da VARSA, bir Cocuk Cerrahi gorsun, Pylor Spazmi olabilir. Bu yasta NE ALLERJISI imis!!! Resmen sahtekar bunlar... Ne zamandan beri Allerji nedeni ile kusma oluyormus!!! Tabii dunyada bir tek Turkiye'de HER SEY olabilir... |
|
![]() |
|
rebekas ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam agizdan gaz cikisi ile birlikte kusmanin sebebi nedir?Acaba mide kapakcigindaki gevseklik ile mi ilgili?Suan 13.aydayiz kilomuz 9.5 boyumuz 80 cm kiz cocugu.Bu durum kac yasina kadar devam eder.Kusma oldugunda agizda asidik tad birakiyor saniyorum cunku yuzunu eksitiyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117924 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
7cm boy, 200gram agirlik fazlasi var. Pylor spazmi olma ihtimali azaldi... Kesinlikle Reflu degil, Kardia yetmezligi denilen durum olabilir. Yedikten sonra hemen yatmasin.
Siz genede bir Cocuk Cerrahina gidin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|