|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
miss hugolina ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007 Konum: kendi halinde:) Durum: Aktif Değil Puanlar: 9100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2014 Saat 21:28 |
Merhabalar Hocam;
Kızım 14.cü ayında ama malesef hala geceleri gaz sancısı çekiyoruz:(Kıvranıp,ıkınıp duruyor gece.Gittiğimiz dr.u Herhangi bir tahlil yapmadan....Reflü dedi ve gavıscon toz şase 15 gün kullan 15.ci gün kes bak...İşe yarıyorsa 3 ay devam dedi.İlacı almadım çünkü,sorun mide de olsa,yani reflü olsa kusmazmı hocam?gece bağırsaktan ses geliyor ve ıkınıyor(kakası kötü kokulu) sabaha kadar memede bu kadar içmeye kusması gerekmezmi reflüde?benmi yanlış biliyorum...Bir öneriniz varmı hocam?güvenemedim, size danışmak istedim,gündüz sorun yok... Kızım 14.cü ayın içinde 76.5 boy 11.800 kilo
Düzenleyen miss hugolina - 19 Eyl 2014 Saat 16:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3-5 gun; Pankreoflat toz; gunde3x1 paket kullanin, sonucu yazin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|