Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geçmek bilmeyen gaz sıkıntımız
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGeçmek bilmeyen gaz sıkıntımız

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9100
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı miss hugolina Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geçmek bilmeyen gaz sıkıntımız
    Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2014 Saat 21:28
Merhabalar Hocam;

Kızım 14.cü ayında ama malesef hala geceleri gaz sancısı çekiyoruz:(Kıvranıp,ıkınıp duruyor gece.Gittiğimiz dr.u  Herhangi bir tahlil yapmadan....Reflü dedi  ve gavıscon toz şase 15 gün kullan 15.ci gün kes bak...İşe yarıyorsa 3 ay devam dedi.İlacı almadım çünkü,sorun mide de olsa,yani reflü olsa kusmazmı hocam?gece bağırsaktan ses geliyor ve ıkınıyor(kakası kötü kokulu) sabaha kadar memede bu kadar içmeye kusması  gerekmezmi reflüde?benmi yanlış biliyorum...Bir öneriniz varmı hocam?güvenemedim, size danışmak istedim,gündüz sorun yok...

Kızım 14.cü ayın içinde 76.5 boy   11.800 kilo

Düzenleyen miss hugolina - 19 Eyl 2014 Saat 16:26
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117923
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2014 Saat 07:13
3-5 gun; Pankreoflat toz; gunde3x1 paket kullanin, sonucu yazin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.