|
Zayıflık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eflin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 5 Saat 22 Dakika önce Saat 17:34 |
Hocam oğlum 5 yaşında 104 cm 15 kilo. Çok iştahsız ve aşırı hareketli bir çocuk. Kakasını hergün afedersiniz keçi pisliği gibi top top bazen zorlanarak, poposu kanayarak yapıyor. Geçen ay doktora götürdüm tiroidleri vitamin ve kan dergerlerine bakıldı hepsi normal. D vit düşüktü, gecen ay ve bu ay 1 ampul d vit verdim. Ana Okuluna başlayacak. Yaşıtlarından ufak olduğu için akran zorbalığına uğramasından çok korkuyorum. Sebze yediremiyorum, probiyotikte kakasina fayda etmiyor. Raporlu mama istemeli miyim doktordan ya da ne yapmaliyiz bir yol gösterir misiniz rica etsem
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Geçen ay doktora götürdüm tiroidleri vitamin ve kan dergerlerine bakıldı hepsi normal"
Tipik Türk doktoru! Bilemedikleri zaman hemen bir sürü tahliller isterler! Doğumdaki boy ve kilosu yazılmadığından yorum yapamam. Ayrıca da; D vitamin seviyesi ne kadar düşük? Kaç?
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 4 Saat 6 Dakika önce Saat 18:50 |
|
![]() |
|
Eflin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 40.haftada 53 cm 3.800 kg doğdu. D vitamini seviyesi 39 du. Günde 2 bardak süt icirmeye özen gösteriyorum. Omega 3 hergün veriyorum. 2 yildir kilo almadı
Düzenleyen Eflin - 3 Saat 41 Dakika önce Saat 19:15 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|