Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Eldeki morluk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Eldeki morluk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Neflin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Neflin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Eldeki morluk
    Gönderim Zamanı: 12 Saat 47 Dakika önce Saat 00:39
Hocam merhaba 3 gün önce 7 aylık kızıma acilde damar yolu açılmaya çalışıldı bir kere denendi açamadılar kan aldılar el üstünden. Bu sabah ise kızımın eli balon gibi şişti ve mor oldu neden olmuş olabilir aradan üç gün geçti bugün morardı

Düzenleyen Neflin - 12 Saat 9 Dakika önce Saat 01:17
Yukarı Dön
Neflin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Neflin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Saat 43 Dakika önce Saat 00:43
https://hizliresim.com/eef28ir

Düzenleyen Neflin - 12 Saat 34 Dakika önce Saat 00:52
Yukarı Dön
Neflin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Neflin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Saat 41 Dakika önce Saat 00:45
https://hizliresim.com/t0lvytm

Düzenleyen Neflin - 12 Saat 36 Dakika önce Saat 00:50
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117877
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 4 Saat 16 Dakika önce Saat 09:10
Kan alınmaya çalışılırken, atar damar yırtılmış! 
Soğuk tatbiki yapın. 
7 aylık bir çocuktan HANGİ AKLA HİZMET İÇİN KAN ALINIYOR? 
Hacettepe'de GEREK OLDUĞUNDA, bu yaş çocuklardan, ya boyundan, ya da kasıktan kan alırdık.
35 sene özel hekimlik yaptım, hiç bir hastamdan bu şekilde kan aldırmadım. Gerek olmadı!
En fazla parmağından veya topuktan 1 damla kan alıp, "Kan Sayımı" yaptırmışımdır. 
Yukarı Dön
Neflin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Neflin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 2 Saat 47 Dakika önce Saat 10:39
Hocam burda mahvoluyor çocuklarımız elini evire çevire zorla kan alıyorlar.
Çok önemli bir şey mi hocam eline bir şey olur mu  
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117877
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 7 Dakika önce Saat 13:19
NİYE? Niye kan alınıyor??
Esas sormanız gereken soru BU!!! 
Son 15 seneden beri bu kahrolası "Sağlık Reformları" çıktığından beri selam veren hastadan bile tahlil 
istenir oldu! İşin normali BU DEĞİL! 
Ama suç sadece doktorlarda değil! 
Yok; "6 aylık çek-up'ı", yok;" 1 yaş çek-up'ı" ne kadar da tahlil yaptırmaya meraklı halk varmış!
Bu doktorlar ve hastaneler sizleri dolandırıyorlar, açın artık gözlerinizi. 

Ben cevap yazdığımda GEREKLİ bilgileri veriyorum!! Ne yapmanız gerektiğinide söylüyorum. 
Daha hala gereksiz sorularla tepemi attırmayın. 
NE yazdı isem o!! Anlamadı iseniz bir daha okuyun.  

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.