Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - laktoz intorelansı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumlaktoz intorelansı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ELİZADA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ELİZADA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: laktoz intorelansı
    Gönderim Zamanı: 23 Şub 2015 Saat 11:18
Hocam merhabalar 30.09.2014 doğumlu bir kızım var , doğum kilosu:3700 boyu:49 cm olarak doğdu 3 aylık iken köpüklü kaka ve kakasında çok ufak miktarda kan şikayeti ile doktora gittiğimizde yapılan test ile laktoz intorelansı teşhisi konuldu. her beslenmeden önce laktazm isimli damla ile emzirmem istendi ve mama olarak bebelac lf önerdi ancak bebeğim mamayı kesinlikle kabul etmedi normal mama verip günde 60 cc kadar(çalışıyorum süt sağıyorum ancak yetmediği zamanlar oluyor) yine damla vererek yediriyorlar. Sorum şu hocam bu damal ne kadar süre devamlı kullanılacak, ek gıdaya geçince yoğurt vs. tüketemeyecekmiyiz ve kakası hala çok sulu damla işe yaramıyormu acaba ve kefiri bebekler için öneriyormusunuz yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.Ayrıca hocam bugün kakasında siyah iplikçikler gördüm çok fazla idi test yaptırmalıyım gaz yapıyor diye uzun zamandır yemediğim portakal yemiştim ondan olabilir mi acaba?
ELİZ ADA
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117874
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2015 Saat 18:28
Bu yasta; "Laktoz entoleransi" OLMAZ!!!! Yuh yani.... O cahil kimse, soyleyinde acsin bir kitap okusun, 4-5 yaslarindan evvel, Laktoz Entoreransi OLMAZ...
   BU KADAR CAHILLIK, ANCAK TAHSIL ILE MUMKUNDUR...

Yuh, ki ne yuh!!!
Gordugunuz kaka sikayetleri, asiri beslediginizden.... Az yedirin...
Sizin yediklerinizle, bebege bir zarar olmaz... Sadece, Sarimsak, Sogan, gibi aromatik gidalarin kokusu sute gecer.. GAZ GECMEZ...
Lutfen su keriz Cocuk doktoralarina inanmayin...
SAKIN; Damlalarida kullanmayin.. Resmen uydurmus. Hicbir sey bilmiyor.
Anne sutu oldugu surece, "ek gidayi" akliniza bile getirmeyin... '82 den beri, 6 anne, sadece anne sutunu 2 sene verdiler.. Dedigim gibi sakin, Turk Cocuk doktorlarin dedigi hicbir seye inanmayin.
Cok okumaniz sart..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.