|
Eldeki morluk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Neflin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Saat 30 Dakika önce Saat 00:39 |
Hocam merhaba 3 gün önce 7 aylık kızıma acilde damar yolu açılmaya çalışıldı bir kere denendi açamadılar kan aldılar el üstünden. Bu sabah ise kızımın eli balon gibi şişti ve mor oldu neden olmuş olabilir aradan üç gün geçti bugün morardı
Düzenleyen Neflin - 18 Saat 52 Dakika önce Saat 01:17 |
|
![]() |
|
Neflin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Tem 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://hizliresim.com/eef28ir
Düzenleyen Neflin - 19 Saat 17 Dakika önce Saat 00:52 |
|
![]() |
|
https://hizliresim.com/t0lvytm
Düzenleyen Neflin - 19 Saat 19 Dakika önce Saat 00:50 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kan alınmaya çalışılırken, atar damar yırtılmış!
Soğuk tatbiki yapın. 7 aylık bir çocuktan HANGİ AKLA HİZMET İÇİN KAN ALINIYOR? Hacettepe'de GEREK OLDUĞUNDA, bu yaş çocuklardan, ya boyundan, ya da kasıktan kan alırdık. 35 sene özel hekimlik yaptım, hiç bir hastamdan bu şekilde kan aldırmadım. Gerek olmadı! En fazla parmağından veya topuktan 1 damla kan alıp, "Kan Sayımı" yaptırmışımdır.
|
|
![]() |
|
Hocam burda mahvoluyor çocuklarımız elini evire çevire zorla kan alıyorlar.
Çok önemli bir şey mi hocam eline bir şey olur mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117883 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
NİYE? Niye kan alınıyor??
Esas sormanız gereken soru BU!!! Son 15 seneden beri bu kahrolası "Sağlık Reformları" çıktığından beri selam veren hastadan bile tahlil istenir oldu! İşin normali BU DEĞİL! Ama suç sadece doktorlarda değil! Yok; "6 aylık çek-up'ı", yok;" 1 yaş çek-up'ı" ne kadar da tahlil yaptırmaya meraklı halk varmış! Bu doktorlar ve hastaneler sizleri dolandırıyorlar, açın artık gözlerinizi. Ben cevap yazdığımda GEREKLİ bilgileri veriyorum!! Ne yapmanız gerektiğinide söylüyorum. Daha hala gereksiz sorularla tepemi attırmayın. NE yazdı isem o!! Anlamadı iseniz bir daha okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|