|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |||
peperutka ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 5690 |
![]() |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
zehra ![]() Kıdemli Moderatör ![]() "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 9036 |
![]() |
||
aa bu süper bişeymiş
![]() |
|||
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|||
![]() |
|||
ezel ![]() Elmas Üye ![]() Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod Kayıt Tarihi: 24 Eki 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 5237 |
![]() |
||
Sağlıkla gelsin canım meleğin
![]() ![]() |
|||
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
|||
![]() |
|||
peperutka ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 5690 |
![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
KUZEY&MİRA ![]() Altın Üye ![]() Melek Anne :) Kayıt Tarihi: 26 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2244 |
![]() |
||
Ay bizde küçük kız kardeşimi kundaklardık...Yavrum onun içinde öylece bakardı
![]() ![]() ![]() Bir arkadaşımın annesi torununu uyuturken bebğin ellerini pijamasına pijamasının içine sokardı..banada önermişti ama yapmadım eldiveni bile bikaç gün takan ben özgür oldu hep kuzum hep ![]() ![]() |
|||
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
|||
![]() |
|||
mine ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2007 Konum: iki kuzumla Durum: Aktif Değil Puanlar: 3314 |
![]() |
||
bende sadece uyurken tam kundak değilde kollarını sarardım betülün eli oynayınca hemen uyanırdı çünkü
okuduğum bir kitapda hafifce sıkmadan sarmak kendini sıcak güvende hissetmesini sağlıyormuş daha rahat uyuyormuş gaz problemine de iyi geliyormuş uyanıkken sarmak iyi değil tabii çocuk elleriyle keşfedecek her yeri ama uyuyacağı zaman sarmak rahatlatıyor |
|||
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
|
|||
![]() |
|||
kukolka ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 18 |
![]() |
||
Ben zaman zaman kundakladım ama hiç bir zaman ayaklarını sıkıca sarmadım. sadece ellerini sıkıca sardım. düşüncelerim aşağıda ayrıca bloguma destek verirseniz tam süper olacak! :)
Bebek – gizemdir! Onun ağlamaması ve huzurlu olması çok önemlidir! Ben bir bebek büyüttüm ve şuanda ikincisini büyütüyorum. Annem 3 çocuk büyüttü. Ben her zaman bebek çok küçükken bebeğimi gece uyku
ya yatırmak için sıkıca sarıyordum. Gündüzleri ise ellerini açıyordum. Şu anda 3 yaşında olan oğlum, 11 aylıkken kaşık ve çatalla yemek yiyordu. Olağanüstü bir şey olarak anlatmıyorum. Sadece kundaklamamın bebeğimin gelişimini etkilemediğini düşünüyorum. Özet olarak kundaklama hakkında gözlemlerim:
1 - Hele hele yeni doğan bebeği kundakladığınız zaman gerçekten kendisini güvende hissettiğini gördüm. 2- Uyurken kendi elleri ile kendisini uyandıramıyor. 3- Özellikle bebek çok ağlıyorsa mutlaka bir sıkıca sarıp sakinleştirmeyi denemenizi tavsiye ediyorum. Gerçekten işe yaradağını gördüm. 4-Eski Soviyetlerde doğumhanede bebekler hala kunaklanıyor 5-Yandaki resim ise kundaklama sanatı ile ilgili yazılmış kitaba ait. http://www.amazon.com/Baby-Gami-Beginners-Andrea-Cornell-Sarvady/dp/0811847640 Ne zamana kadar bebeği sarmamız gerektiğini ise bebek kendisi beden dili anlatır. Yeter ki ona güvenelim! Biraz sofistike oldu… J Ama gerçekten buna inanıyorum! |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|