Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebegi kundaklamak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBebegi kundaklamak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2011 Saat 16:11
 buda satılan başka modeli

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2011 Saat 16:11
aa bu süper bişeymiş LOL
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 5237
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2011 Saat 16:15
Orjinalini yazan: peperutka peperutka Yazdı:

Orjinalini yazan: ezel ezel Yazdı:

Elini kolunu bağlayıp biyere yaıtrdıklarını düşünsene Zehra. Kabus gübü. Gazı olsa bacaklarını oynatıp çıkaramaz. Eller kollar zaten bağlı. Valla külliyen işkence bence.

Zehram seni bağlayalım yat öyle bakalım kaç dakika yatabileceksinLOLLOL seni öyle düşündümde bi an LOLLOLLOLLOLLOLLOL

Valla annemde kayınvalidede kundaklayalım dedi. Ben Ege'yi kundaklayacaklar diye başında bekledim LOLLOL 
Benimde Egem olacak o da Fenerli Smile

Sağlıkla gelsin canım meleğin Star Bir Egemiz daha olacak ne güzel Smile
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2011 Saat 16:16

Orjinalini yazan: peperutka peperutka Yazdı:

Elini kolunu bağlayıp biyere yaıtrdıklarını düşünsene Zehra. Kabus gübü. Gazı olsa bacaklarını oynatıp çıkaramaz. Eller kollar zaten bağlı. Valla külliyen işkence bence.

Zehram seni bağlayalım yat öyle bakalım kaç dakika yatabileceksinLOLLOL seni öyle düşündümde bi an LOLLOLLOLLOLLOLLOL

Valla annemde kayınvalidede kundaklayalım dedi. Ben Ege'yi kundaklayacaklar diye başında bekledim LOLLOL 
Benimde Egem olacak o da Fenerli Smile

Sağlıkla gelsin canım meleğin Star Bir Egemiz daha olacak ne güzel Smile
Saol canım benım

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
KUZEY&MİRA Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Melek Anne :)

Puanlar: 2244
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Şub 2011 Saat 16:48
Ay bizde küçük kız kardeşimi kundaklardık...Yavrum onun içinde öylece bakardı tabi bende diğer kardeşimde annemde babamda hepimiz kundağa sarılarak büyümüş ama bende karşıyım...
Bir arkadaşımın annesi torununu uyuturken bebğin ellerini pijamasına pijamasının içine sokardı..banada önermişti ama yapmadım eldiveni bile bikaç gün takan ben özgür oldu hep kuzum hep
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2011 Saat 17:48
bende sadece uyurken tam kundak değilde kollarını sarardım betülün eli oynayınca hemen uyanırdı çünkü
okuduğum bir kitapda hafifce sıkmadan sarmak kendini sıcak güvende hissetmesini sağlıyormuş daha rahat uyuyormuş gaz problemine de iyi geliyormuş uyanıkken sarmak iyi değil tabii çocuk elleriyle keşfedecek her yeri ama uyuyacağı zaman sarmak rahatlatıyor
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
kukolka Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 18
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2011 Saat 23:43
Ben zaman zaman kundakladım ama hiç bir zaman ayaklarını sıkıca sarmadım. sadece ellerini sıkıca sardım. düşüncelerim aşağıda ayrıca bloguma destek verirseniz tam süper olacak! :)

Bebek – gizemdir! Onun ağlamaması ve huzurlu olması çok önemlidir! Ben bir bebek büyüttüm ve şuanda ikincisini büyütüyorum. Annem 3 çocuk büyüttü. Ben her zaman bebek çok küçükken bebeğimi gece uyku

ya yatırmak için sıkıca sarıyordum. Gündüzleri ise ellerini açıyordum. Şu anda 3 yaşında olan oğlum, 11 aylıkken kaşık ve çatalla yemek yiyordu. Olağanüstü bir şey olarak anlatmıyorum. Sadece kundaklamamın bebeğimin gelişimini etkilemediğini düşünüyorum. Özet olarak kundaklama hakkında gözlemlerim:
1 - Hele hele yeni doğan bebeği kundakladığınız zaman gerçekten kendisini güvende hissettiğini gördüm.
2- Uyurken kendi elleri ile kendisini uyandıramıyor.
3- Özellikle bebek çok ağlıyorsa mutlaka bir sıkıca sarıp sakinleştirmeyi denemenizi tavsiye ediyorum. Gerçekten işe yaradağını gördüm.
4-Eski Soviyetlerde doğumhanede bebekler hala kunaklanıyor
5-Yandaki resim ise kundaklama sanatı ile ilgili yazılmış kitaba ait. http://www.amazon.com/Baby-Gami-Beginners-Andrea-Cornell-Sarvady/dp/0811847640
Ne zamana kadar bebeği sarmamız gerektiğini ise bebek kendisi beden dili anlatır. Yeter ki ona güvenelim! Biraz sofistike oldu… J Ama gerçekten buna inanıyorum!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.