|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jalee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şub 2016 Saat 13:40 |
kadir hocam,
2009 doğumlu kızım bu yıl 1.sınıfa başladı.1 aydan beri sabah uyandığında karın ağrısı şikayetinde bulunuyor. önceleri yeni doğan kardeşini(04.08.2015) kıskanıyor diye öyle yaptığını düşünüyordum ama okuldan öğretmeni arayınca ve sürekli kızınız karın ağrısı şikayetinde bulunuyor deyince endişelendim. hocam sadece karın ağrısı ve mide bulantısı varmış. ne yapmalıyım bi tahlil mi yaptırmalıyım acaba... tahlilide aç tok farkeder mi? idrar ve kan tahlilimi gerekli .tahlildede nelere dikkat etmeliyim.. şimdiden teşekkürler..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tahlil icin acele etmeyin. Buyuk ihtimal ile barsak kurdu var. 15 gun ara ile 1'er olcek; Andazol surup icirin. Ilk olcekten, 1 gun sonra belli olur. Persembe-
Cuma gibi konusalim.
|
|
![]() |
|
jalee ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam iyi günler andazol şurubu pazartesi günü içirdim.lakin kızımın karın ağrısı geçmedi. aksine her sabah uyandığında ilk kelimesi karnım ağırıyor anne.oğretmeni yine okuldan aradı kızınızı lütfen bir doktora gösterin diye..sabahları uyandığında hiç ağzında salya yok,kaşıntısı yok. devlet hastanesine mi yoksa labaratuara mı götürüyüm? hangi tahliller gerekir. nelere dikkat etmeliyim. lütfen hocam görüşünüze ihtiyacım var.. şimdiden teşekkürler :)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Andazol iyi gelmedi ise, barsak kurdu degil. Gostermeniz icap edecek.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://i.hizliresim.com/j3Jr8J.png
hocam iyi günler bügün kızımı sabahtan doktora götürdüm ama inanın doktor yarım dakika bile muayene etmedi. steteskopuyla bi baktı. idrar ve gaita tahlili istedi. kan tahliline gerek yok dedi. ancak gaita tahlilini kızım yapamadığından vermedik. hocam bağlantıyı ekledim. tahlil sonucu hep negatif çıkmış. cevaplamınızı rica eder, iyi günler dilerim..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
IYE yok, sakin o lokositlerle sizi kandirmasinlar, nasil uc kagit cevirdiklerini biliyorsunuz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|