|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emrecik ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Oca 2016 Saat 09:32 |
Merhaba hocam 17 aylık oğlum ellerinizden öper sayenizde iyi çok şükür. Yalnız bir şey danışmak istiyorum. 17 aylık olmasına rağmen oğlum geceleri gaz sancısı çekiyor. Çok şükür yemesi iyi.Dün akşam Saat 18.00 sıralarında kıymalı pirinç çorbası ile yoğurt yedi.Gece yatarken de süt içti. Gece sık sık uyanarak gaz sancısı çekti. Gazını çıkartamıyor. Ne kucakta ne yatarak hiç bir şekilde durmuyor.Nane limon çayı verdim.Sabaha karşı rahatladı.Bu durum ara ara oluyor.Çok gazlı ya da karnı ağrıyor.Neden kaynaklanabilir? Teşekkürler.
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fazla yemis olabilir. Kilosu;11 kilo'dan fazla ise, kesinlikle fazla yiyor demektir. Porsiyonlarini yariya indirin. SAKIN zorlamayin. Sadece gunde, en az: 600ml sut (sutlu gidalar dahil) aldigindan emin olun.
|
|
![]() |
|
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
hocam benim oğlumun da kilosu olması gerekenden fazla 21 ayını doldurmak üzere ve 13,5 kilo çıplak olarak tarttım bugün. doğduğunda da iri bir bebekti. hala desteksiz yürümediğinden bir türlü fırsat bulup da bunu soramadım. iştahlı bir çocuk oldu hep asla zorlamadım istedikçe verdim istemediğinde de ağzını asla açmayan bir çocuk. protein sebze meyve süt ağırlıklı beslenir ekmek vb şeyleri çok nadiren yer günde 4 - 5 kez bezini değiştiriyoruz sadece çiş yaptığı bezler hariç.
süt 600 ml rahat içer 1 kase yoğurdu yemeğin yanında yer sabah yumurta vb kahvaltı yapar yatarken süt içer öğün aralarında 1-2 meyve yer. hareketli de.. ama porsiyonlarını azaltalım mı? |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Musade ederse, azaltin!!!! :o))
|
|
![]() |
|
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
İlahi hocam siz çok yaşayın guldurdunuz beni oburiks bir oglum var müsaade ederse artik :))
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|