|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aycakerem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ara 2015 Saat 20:33 |
Hocam merhaba,
3.5 yaşındaki oğlum doğduğundan beri yeme içme konularında sorunluylu. beni emmedi mama içmedi inek sütü içmedi. Dönem dönem vücudunda alerjik döküntüleri ve egzamaları oluyordu. 2.5 yaşında katı gıdaya başladı ve ne yerse kusuyordu ve çok iştahsızdı. Bir gecede 20 kere uyanıp ağladığını biliyorum geceleri aşırı uyanırdı. yaklaşık 1 yıldır da geceleri aşırı decerede diş gıcırdatıyor. Hiçbir doktor bana alerjik reflüsü olabilir demedi ta ki 1 ay öncesine kadar.. 1 ay önce sırtından alerji testi yapıldı. Tavuk,balık,çavdar,çiğ domates,kakao + , inek sütüne +/- olmak üzere alerjileri çıktı. Doktor motilium sabah öğle akşam, gavisgon gece yatarken, lansor sabah aç karnına 2 ay boyunca içir dedi ve birsürü diyet verdi. şimdi aynı doktor geçen gün bize hiçbirşeyimiz olmadığı halde kızıl teşhisi koydu. Ben şimdi onun koyduğu alerji teşhisine nasıl güveneyim? siz ne öneririsiniz? bir de bu motilium içerisindeki domperidon adlı maddenin direk kalbe ve beyne zarar verdiğini duydum.. Bu ilaçları ben bir aydır kullanıyorum devam edeyim mi? hocam ekte alerji testinin fotosunu atıyorum.. https://www.dropbox.com/s/sd7qupe5s1lv2ib/2015-11-18%2017.24.14.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/nbtbk2vwpujmpdq/2015-11-18%2017.27.45.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/fpmkq0d5jdx5gbm/2015-11-18%2017.45.41.jpg?dl=0 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117847 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bu yasta; "Deri Testleri", YAPILMAZ... YAPILAMAZ!!!
Resmen bir sahtekarin eline dusmussunuz. Hicbirine inanmayin. Olan, paraniza oldu, resmen kaziklandiniz. 2- Bu yasta; Kizil, OLMAZ!!! Tam bir sahtekar. 3- Motilium, oyle devamli kullanilan bir ilac degildir. 4- O "allerji cikan" butun gidalari verin, bakin hicbir sey olmayacak... Ilacin zarari??? Bilemem!!
|
|
![]() |
|
aycakerem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
peki hocam tam 1 yıldır diş gıcırdatıyor her gece sesinden ben uyuyamıyorum. Bu neden olur bir çözümü var mıdır?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117847 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kafasindaki tilki sayisinda artma olmus.. Bir sikintisi, kiskancligi veya baski var. Aksamlari; 1 olcek Atarax verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|