Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - alerjik reflü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumalerjik reflü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aycakerem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 112
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aycakerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: alerjik reflü
    Gönderim Zamanı: 17 Ara 2015 Saat 20:33
Hocam merhaba,
3.5 yaşındaki oğlum doğduğundan beri yeme içme konularında sorunluylu. beni emmedi mama içmedi inek sütü içmedi. Dönem dönem vücudunda alerjik döküntüleri ve egzamaları oluyordu. 2.5 yaşında katı gıdaya başladı ve ne yerse kusuyordu ve çok iştahsızdı. Bir gecede 20 kere uyanıp ağladığını biliyorum geceleri aşırı uyanırdı. yaklaşık 1 yıldır da geceleri aşırı decerede diş gıcırdatıyor. Hiçbir doktor bana alerjik reflüsü olabilir demedi ta ki 1 ay öncesine kadar.. 1 ay önce sırtından alerji testi yapıldı. Tavuk,balık,çavdar,çiğ domates,kakao + , inek sütüne +/- olmak üzere alerjileri çıktı. Doktor motilium sabah öğle akşam, gavisgon gece yatarken, lansor sabah aç karnına 2 ay boyunca içir dedi ve birsürü diyet verdi.

şimdi aynı doktor geçen gün bize hiçbirşeyimiz olmadığı halde kızıl teşhisi koydu. Ben şimdi onun koyduğu alerji teşhisine nasıl güveneyim? siz ne öneririsiniz? bir de bu motilium içerisindeki domperidon adlı maddenin direk kalbe ve beyne zarar verdiğini duydum.. Bu ilaçları ben bir aydır kullanıyorum devam edeyim mi? hocam ekte alerji testinin fotosunu atıyorum..

https://www.dropbox.com/s/sd7qupe5s1lv2ib/2015-11-18%2017.24.14.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/nbtbk2vwpujmpdq/2015-11-18%2017.27.45.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/fpmkq0d5jdx5gbm/2015-11-18%2017.45.41.jpg?dl=0
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117847
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2015 Saat 18:41
1- Bu yasta; "Deri Testleri",  YAPILMAZ... YAPILAMAZ!!!
Resmen bir sahtekarin eline dusmussunuz.  Hicbirine inanmayin. Olan, paraniza oldu, resmen kaziklandiniz.
 2- Bu yasta; Kizil, OLMAZ!!!  Tam bir sahtekar.
 3- Motilium, oyle devamli kullanilan bir ilac degildir.
 4- O "allerji cikan" butun gidalari verin, bakin hicbir sey olmayacak...

Ilacin zarari???  Bilemem!!
Yukarı Dön
aycakerem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 112
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aycakerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2015 Saat 19:50
peki hocam tam 1 yıldır diş gıcırdatıyor her gece sesinden ben uyuyamıyorum. Bu neden olur bir çözümü var mıdır?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117847
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2015 Saat 21:39
Kafasindaki tilki sayisinda artma olmus.. Bir sikintisi, kiskancligi veya  baski var.
Aksamlari; 1 olcek Atarax verin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.