|
Parotis bezi şişmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117847 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gördünüz nasıl saçmaladıklarını! Gereksiz yere, sırf böyle sudan bir sebep oluşsun diye olmadık tahliller
istiyorlar.
|
|
![]() |
|
Gökçeli ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şub 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok sağ olun var olun çok korktum belkide denizde kulağına su kaçmış hep iki üç gündür acıyormuş şişlik gözle fark edilmiyor sanki hani bi iltihap olur dişimizde acırya elleyince öyle kulak memesinin yanı çok rahatladım şuan
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117847 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulağa "su kaçması" ile hiçbir şey olmaz! Tamamı şehir efsanesidir.
Uzun süre Sakız/çiklet çiğnedi ise olabilir.
|
|
![]() |
|
Gökçeli ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şub 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yemek yerken ağzını çok kasıyor oyun olsun diye sonuna kadar açmış ağzını kasmış benim korktuğum nokta parotis glandda en büyüğü 6 mm çapında “kistik lezyonlar” bu kelimeden korktum hocam enfeksiyon dan kistik lezyon olurmu bişey yok dimi kötü birşey olmaz sandığım gibi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|