Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Haberler & Duyurular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hülya'nın sizlere mesajı!...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHülya'nın sizlere mesajı!...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
iremnur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1046
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 01:37
arkadaşlara katılıyorum en kısa zamanda sizin o güler yüzünüzü ve bizlere verdiğiniz bilgileri  tekrar ekranda görmek istiyoruzSmile
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 08:54
Hep destek tam destek Wink Her zaman yanınızdayız Hülya hanım ,kocamann anne yüreği ile...

Leonardo Da Vinci nin bir lafı vardır çok severim Engeller beni durduramaz, her bir engel kararliligimi daha da guclendirir diye. Ben kendi adım kadar eminim ki siz kalitenizden ödün vermeyerek yine ekranların karşısında olacaksınız

Ve John Ruskin in sözü ile sözlerimi tamamlıyorum . Wink 
Kalite asla bir tesadüf değil, daima akıllı bir gayretin sonucudur.

Sevgi ve saygılarımla.................

Düzenleyen ALPELLA - 18 Eyl 2008 Saat 08:54
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 09:30

Hani başınıza birşey gelince t.v'lerde o olayla ilgili ne kadar çok program olduğunu anlarsınız. İşte hamile kaldığım günden itibaren t.v'lerde hamilelik konusunun sık işlendiğini, internet'tede  sayısız sitelerin varlığı olduğunu öğrendim.

Bu yüzden Tv8'de yapmış olduğunuz programı maalesef izliyemedim. Ama şu anda kafama birşey takıldığında siteye bakıyorum onunla ilgili bir konuyu muhakkak işlemişsiniz. Mesela aşıyla ilgili kafama çok takılan şeyleri sizin yapmış olduğunuz programda siteden izledim ve kafamda oluşan tüm soruları cevapladım. Gerçekten çok faydalı bir program yapmışsınız. Evet bahsettiğiniz programı izledim daha önce dediğim gibi sizin programınızı izlemediğim için o program için yaptığım yorumla siteden sizinle programınızı izledikten sonra farklılaştı. Çünkü sizin programın neredeyse aynısı sadece sunucular farklıConfused.
Hep okuruz bu renkli ekran çok farklı diye.
Her zaman nedense iyiler geri planda kalıyor. Eğer arkanda ADAM GİBİ ADAM varsa reytinge bile bakmadan uzun zamanlar program yayında oluyor. Halk istiyor, halk bekliyor deniliyor ama Halka kimse sormuyor "ne istiyorsun ne bekliyorsun" diye. Ama ben şunu çok iyi biliyorum. Beni hiç ama hiç ilgilendirmeyen Artistlerin, mankenlerin özel hayatı ilgilendirmiyor. Kendi meraklarını gidermek için saçma salak program yapıp Halk istiyor deniliyor. Biz bize yararlı program istiyoruz.
Kusura bakmayın her zaman şikayetçi olduğum bu konuyu sizin gibi medyayla ilişkisi olan biriyle paylaşmak istedim.
İnşallah yine sizi ekranda görür. Sizinde bu çabanız iyi bir netice vererek ekranlarda yerinizi alarak o renkli cama kaliteli bir program daha katmış olursunuz.
Başarılarınızın devamını diliyorum.
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 10:15

Merhaba Hülya Hanım,

Benim bıcırık oğlum sizin programla yaşıt sayılır. İlk programınızdan beri izledim. Her gün başka bir konuda bilgilendim... Hatta öyle tesadüflerle karşılaştım ki... Bebeğimin aşı günü, aşı konusunu; bebeğimin yemediği bir gün iştah konusunu; bebeğimin ateşlendiği bir gün ateş konusunu işlediniz. Yani ne zaman ihtiyacım olsa yanımdaydınız :)

Taklit programlardan ilkini bir süre takip ettim. Ekran başında dellendim, çıldırdım. Sanki annelerin tek sonunu sarkan göğüsleri gibi her hafta göğüs kremi satıcısı, dökülen saçlarıymış gibi saç mezoterapisti, kilolarıymış gibi akupunktur uzmanı, çatlaklarıymış gibi güzellik uzmanı unvanlı kişileri çıkardılar ekrana. Reklam kokan programlar yaptılar. Belli ki aralarında bir çıkar ilişkisi var. Ben sürekli aynı göğüs kremi satıcısını aynı programda görüyorsam bunun başka açıklaması olamaz... İşte annenin adını geçirip böyle programlar yaptılar o ekranda. Çok üzüldüm. İlgili yerlere defalarca mail attım. Geri dönüş yapmadılar. Yapamadılar demeliyim belki de...

Sonra TV8'de sizi görünce o kadar sevindim ki. O zamanlar işe başladığım için pek izleyemesem de, çevremde izleyen, bilgilenen anneleri gördükçe sevindim. Kısa sürede çocuk sahibi herkes sizi tanıdı. Hatta gelip bana sizden ve programınızdan bahsettiler. Fakat sonra yine hevesimiz kursağımızda kaldı. İkinci takliti ekranda görünce gözlerime inanamadım. Dekor hatta logo bile taklit! Sadece sunucu soldan sağa geçmiş. Gerçekten inanılmaz. Acaba kimi kandırdıklarını düşündüler? Bizi mi? Kendilerini mi? Bu manzara karşısında da dayanamayıp kanalın izleyici temsilcisine bir sürü mail attım. Madem benim temsilcimsiniz, iletin yetkililere bu yazdıklarımı dedim. Ama oradan da geri dönüş olmadı...

Ne olursa olsun ben adalete inanıyorum. Bir gün herkesin hakettiği yeri bulacağına inanıyorum. Bu kadar anneyi bilgilendiren, bilinçlendiren,  %100 doğal, içten, samimi biri mutlaka değerini bilenlerle çalışacaktır sonunda.

Yine ekrandan sıcak gülümseyişinizle bizi karşılayacağınız,
Konuğunuzu pür dikkat dinleyip, ona tam da bizim merak ettiğimiz şeyi sorduğunuz,
Ekranın taa karşısına geçen gözlerinizdeki samimiyet ve sıcaklıkla sunduğunuz,
Herşeyden önce bir anne olarak hiç bir menfaat düşünmeden seçtiğiniz konu ve konuklarla gerçekleştirdiğiniz programları yine izleyebileceğime sonsuz inanıyorum.

Sevgiler...

Düzenleyen duygu - 18 Eyl 2008 Saat 10:31
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 14:17
daha yeni bebek beklediğim için programın varlığından haberim yoktu ama çoğu arkadaşımdan ve çevremdeki büyüklerimden duymuştum sizin programınızı keşke o eksikliğimi sizin güler yüzünüz ve bilgilerinizle giderebilsem. Ben inanıyorum ki ben ve diğer anne adayları ve anneler önümüzdeki günlerde tekrar sizi tv lerde görücez Clap
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
Sebebi Hayatım Canım Kızım

Puanlar: 3178
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2008 Saat 23:24

merhaba hülya hanım

malesef bende sizi çok geç tanıyanlardanımConfusedama yinede bir kaç ay kesiintisiz izlemişimzir programnızı ve önce yeni bir anne adayıyken sonraysa yeni bir anneyken çok ama çok şey öğrendim inanın hatta birşey itiraf edeyim bazen okul öncesi 5-6 yaş çocuklar üzerine konu olduğunda of ya hülya hanım neden bebeğimle ilgili değil diye üzülürdümLOLLOLama şimdi her yaşa ait bilgilere ihtiyacım olduğunu çok daha iyi biliyorum zaten sitenizide son programlarınızda duymuştum 1 sene oldu demiştiniz site kurulalı nasıl duymamışım dedim kendi kendime sonraysa siteyi birgn incelerken programın yayından kaldırıldığı yazıyorduConfusedkonsept değişikliği diyorduConfusedConfusedama bir müddet sonra sizinkine benzer taklit program geldiğinde nasıl bir konseptmiş anlayamadımConfusedben gerçekten sizin çok güzel seviyeli bir program yaptığınıza inanıyordum ve sizi keşfettiğim günden beri mümkün olduğunca izlemeye gayret gösteriyordum inşallah hülya hanım inşallah yine bir öğle kuşağında sizin güzel sunumunuzla hasret kaldığımız programa kavuşucaz bende tüm kalbimle inanıyorum
sevgilerSmile
Yukarı Dön
yeliz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1411
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2008 Saat 11:59
Hülya Hanım umarım bu dileklerimiz en kısa zamanda gerçekleşir. sizin sıcaklığınız ekrana öyle yansıyor ki bunu başka hiçbir programda bulamadım. ben tekrar sizi ekranda göreceğimize inanıyorum.... sevgiler......
Yukarı Dön
apolat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 955
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2008 Saat 02:35

Ağlama duvarına yazacakken sizin yazınızı gördüm ..10 yılı aşkın süredir kadın doğum dr uyla beraber çalışıyorum..dr um 4 te geliyor muayenehanede TV var ama 1 kere açtığım olmadı neden açayım ki..açsan karşında ağlayan zırlayan 2 dk sonra elde mendil oynayan kadınlar ..kiminin kucağında çocuk takmış takıştırmış hanım 10 sn TV de gözükürüm umuduyla çocuğu etkilenirmi psikolojisi bozulur mu bu izlediklerinden algılayan yok..Dedim ya 10 yıldır çalışıyorum ve Ne insanlar gördüm ne olaylar aşadım tahmin edersiniz..Daha bugün 2 hasta kendi aralarında konuşurlarken işittim ..Sabah programlarının birinde aldatılmış bir kadın zırıl zırıl ağlıyor akabinde çocuğu alıyorlar sahneye baban seni döver miydi şöyle miydi böyle miydi anne arkada babaya lanet ağdırıyor..çoğucu ağlatana kadar sorguluyorlar muhtemelen...reyting tavan yapıyor tabii..resmen dumur oldum...bu kadınları evden servisle alıyorlarmış her sabah ..benim işyerimin karşısında TRT binası var inanın bir keresinde sabah programı için seyirci azmış diye yoldan geçen insanlara teklif ediyorlardı 2 saat programımıza gelir misiniz diye..Niye geleyim ki..Yatak çarşafı çeyiz seti mi veriyorsun neyleyim kuru bilgiyi...smear ne işe yarar tarama testi ne demek bilen duyan yok sonra bebek dünyaya gelince dr un yakasına yapışıyorlar benim çocuğum neden down sendromlu doğdu diye...sen 1 kere git dr a dr sana iyi desin 9 ay öyle gidecek farzet nasılsa kalp atışı var ne olacak ki..Geçen bir hasta geldi ki irmeye de anlattım gerçi burad paylaşmam ne derece doğru bilmiyorum..Genç kız hamile annesi iki gözü iki çeşme aldırmaya gelmişler kız dünyadan bi haber tabi ayakları yere basmıyor ..annesi soruyor bana ki inanın her kelimesi doğru..Hemşire hn kızım benim çamaşırlarımı giyiyor bazen acaba ondan hamile kalmış olabilirmi? PESSS dedim ya hakkaten PESSS ve o dk itibariyle bu insanımıza kızmaktan vazgeçtim..herkezin özel dr a gitmeye imkanı yok SSk lar malum 1 dr a bi dünya hasta ..o kısıtlı zamanda ne kadar bilgi verebilirsin bebek ii mi ii başka bişi yok..İmkanı yok para versin ama hiç olmazsa TV yi açtığında birşeyler öğrensin değil mi ya..Ama o da yok..Sabah şekerleri,sabahların sultanı,gel sana da koca bulalım, dobra dobra konuşalım..BBG evleri bile tarih oldu bunlar hala zirvede ..E ben izlemiyorum sen izlemiyorsun peki kim izliyor bu programları ..öyle hayatımıza girmişler ki aile içi sohbetlerde bile akrabalarımızmış gibi konuşulup pür dikkat dinleniliyor..Bence önce annelerimizi uyarmalıyız bu hususta...

Şİmdi Sizin formatınızdaki programı 2 ünlü sunacak öyle mi..hangi bilgi birikimiyle merak ettim açıkçası..Sizin gibi donanımlı bir değer dururken bu mevzuuda magazine kurban gitti yazık ki ne yazık...Ama en azından sizin gibi bilgili azimli doğrusundan şaşmayan çizgisinden çıkmayan bir insana sahibiz bu bile bir umut bizim için İYİ Kİ VARSINIZ HÜLYA HANIM..Bir gün hakettiğiniz yere geleceğinize yürekten inanıyorum ..gerçi biizim hayatımızda hakettiğiniz yerdesiniz...ClapClap

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.