|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Ayşegül ![]() Moderatör ![]() Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 4966 |
![]() |
Allah bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah
![]() |
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
![]() |
|
durukuşum ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağu 2009 Konum: canlarımla Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() |
epidural sezeryan konusunda diyebileceğim tek şey mükemmel doğum.ağrısız ,sızısız,uyumadan,bebeğimi ilk ben görerek keyifle güle oynaya yapmıştım doğumumu.ama en önemli şey 1.iyi bir anestezi grubu 2.doktoruna güvenmek 3.ve en önemlisi soğukkanlı rahat olmak.
inşallah bebişine sağlıkla kavuşursun
![]() |
|
hoşgeldin ipek tenli kızım hayatımıza!!!
|
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() |
hayırlısı olsun bencede doktor ve ekipçok önemli yoksa bazı problemler çıkabiliyor
|
|
![]() |
|
Şehnaz ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7682 |
![]() |
geç gördüm bugün doğumun olmuştur ve sağlıkla bebeğine kavuşmuşsundur inşallah.
Eminim epiduralın ne muhteşem birşey olduğunu anlamışsındır |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
durukuşum ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağu 2009 Konum: canlarımla Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() |
bence de epidural muhteşem bişey ama .ilk doğumda bilinmezlik yüzünden midir bilmem daha rahat giriyorsunuz doğuma daha korkusuz oluyorsunuz.doğumuma 5 hafta kaldı ve bende korkular başladı.doğumdan değil de doğum sonrası olacaklardan.lohusalıktan,sezeryan ağrılarından,yeni bebişle küçük kızımı birbirine alıştırmaktan,uyum sağlamalarına çalışmaktan,evdeki insan bolluğundan,curcunadan,yalnız kalamamaktan korkuyorum.çünkü artk olacakları biliyorummmm |
|
hoşgeldin ipek tenli kızım hayatımıza!!!
|
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
dogum gerceklesdi ![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|