Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - duygusallık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumduygusallık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Konu: duygusallık
    Gönderim Zamanı: 28 May 2011 Saat 11:29
iyi çalışmalar nilçin hanım.

size kızımla ilgili danışmak istedi.2007 ocak doğumlu kızım bu aralar çok duygusal.öğretmenleride aynı şeyi söylüyorlar.azıcık bi ses tonumuz yükselse niye bağırıyorsun diye ağlamaya başlıyor beni sevmiyormusun diyor,annecim güzel konuşsana diyorConfusedne kızabiliyorum ne sesimin tonunu yükseltiyorum aslında.babaya da aynı,öğretmenlerinede aynı komşularımada aynı tavırda söylüyor bağırmayın.kızım şunu şurdan alırmısın diyorum başlıyor ağlamaya bana bağırdın diye.yok kızım ne bağırması ben sana bağırırmıyım hiç diyorum bu sefer sarılıp öpüşuyoruzConfusedbende babasıda sevgimizi hep hissettirdiğimizi düşünüyorduk.sözle,hareketlerimizle,ilgimizle bu duygusallık,ağlamalar,sevmiyormusun lafları bizi çok yaralıyor nasıl bir yol izlemeliyiz size danışmak istedim.

Düzenleyen ifakat - 28 May 2011 Saat 11:30
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2011 Saat 21:11
Merhabalar,
Son zamanlarda yaşamış olduğu bir durum ile ilgili olabileceğini düşünüyorum, tabii bunları daha detaylı bilgi alarak normalde değerlendirmek gerekmekte fakat anlattıklarınızdan sınıfta öğretmeni ya da arkdaşlarının azarlaması ya da bağırması olmuş olabilir mi? bakmak gerekir. Sevgiler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.