|
kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
karacayeda ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacayeda
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Saat 3 Dakika önce Saat 17:58 |
hocam merhaba bu sefer size kendim için danışmak istedim. pazar günü sabah saatlerinde tuvalette ıkınma sonucu başıma bir ağrı girdi dakikalar içinde ağrı coğalarak şiddetli basınçlı bir ağrı ve beraberinde kovayla dökülmüşcesine fazla bir terleme oldu ayakta duramıyordum ambulansla hastaneye gittim tomografi cektiler göğsüme cihaz bağladılar kan alıp tahlilde yaptılar hiçbir olumsuz sonuc çıkmadıgını strese bağlı olabilecegini soylediler bu arada midemde bulantı vücudumda halsizlikte vardı hocam orda 3 adet serum verdiler ama ağrım dinmedi ikindine dogru kusma oldu biraz rahatladım ama bas ağrısı devamdı ertesi güünde siddeti azalsa da agrım devam etti o gun 2 adet ecopirin içtim sabah aksam. bugun persembe hala ayağa kaltıgımda basınclı agrı olusuyor oksuruk ve hapsurukla kafamda ağrı oluşuyor dururken otururken agrının şiddeti az ama bunlar olunca siddetli oluyor sarsıyor. bu ağrının sebebi ne olabilir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|