Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kendim için
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

kendim için

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
karacayeda Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 93
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı karacayeda Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kendim için
    Gönderim Zamanı: 20 Saat 44 Dakika önce Saat 17:58
hocam merhaba bu sefer size kendim için danışmak istedim. pazar günü sabah saatlerinde tuvalette ıkınma sonucu başıma bir ağrı girdi dakikalar içinde ağrı coğalarak şiddetli basınçlı bir ağrı ve beraberinde kovayla dökülmüşcesine fazla bir terleme oldu ayakta duramıyordum ambulansla hastaneye gittim tomografi cektiler göğsüme cihaz bağladılar kan alıp tahlilde yaptılar hiçbir olumsuz sonuc çıkmadıgını strese bağlı olabilecegini soylediler bu arada midemde bulantı vücudumda halsizlikte vardı hocam orda 3 adet serum verdiler ama ağrım dinmedi ikindine dogru kusma oldu biraz rahatladım ama bas ağrısı devamdı ertesi güünde siddeti azalsa da agrım devam etti o gun 2 adet ecopirin içtim sabah aksam. bugun persembe hala ayağa kaltıgımda basınclı agrı olusuyor oksuruk ve hapsurukla kafamda ağrı oluşuyor dururken otururken agrının şiddeti az ama bunlar olunca siddetli oluyor sarsıyor. bu ağrının sebebi ne olabilir
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.