|
Sürekli ağlaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Betül yazıcı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 13:08 |
Hocam kızım 16.11.2021 doğumlu konusma olarak ne konuştuğu anlaşılmayan bir çocuk cümleler kuruyor ama ne dediğini ben bile anlamakta zorluk çekiyorum 5 aydır kekemelikte başladı hocam birde sürekli ağlaması artık beni mahvediyor artik ona bağırıyorum yoksa hiç susmuyor herseye ağlıyor sonradan pişman oluyorum ama hocam inanın artık tükendim ona bir şeyleri anlatmaktan hiç dinleme huyu yok ne yapacaz bilmiyorum hocam psikolog eşliği ile mi ilerlememiz lazim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 yaş bitene kadar bekleyeceksiniz.
|
|
![]() |
|
zeynep.ipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2010 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Puanlar: 260 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep.ipek
araya giriyorum ama ;bir kekeme annesi olarak size tavsiyem
cümlelerini tamamlamayın, onu dinlerken kekeledeğinde göz temasınızı kesmeyin, sabırla bekleyin. bizde de aşağı yukarı bu yaşlarda başladı, oğlum şimdi 10 yaşında.7 yaşından beri Konuşma terapistine gidiyoruz. çoğu çocukta bu yaşlarda geçici kekemelik olabiliyor,bizim ki geçmedi .sizin davranışlarınız bu süreçte çok önemli. mükemmelliyetçi olmayın ,sabırla davranın.
Düzenleyen zeynep.ipek - 22 Saat 39 Dakika önce Saat 16:38 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Konuşma problemleri; kızlarda daha hafif ve kısa sürede geçer.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|