Kadir Bey Merhaba
3 yaşındaki oğlumu cuma günü 39 derece ateş halsizlik iştahsızlık ve 1 kez de kusma olduğu için dr a götürdüm,doktor boğazı kızarık muhtemelen bu yüzden dedi,ilaç içmeyi reddettiği için her seferinde iğne istiyordum,ama dr her seferinde iğnenin iyi olmadığını söyledi,bunun üzerine 1 adet novocef iğne ve ertesi gün supraxla devam etmemizi söyledi,iğnenin ertesi günü ateşi düştü ama iştahsızlık ve huysuzluk arttı,bu sabaha kadar sürekli uyanıp su içmek istiyor ve ağzım acı diyor,benim birinci sorum neden her hastalandığında iğne iyi değil,ikincisi supraxı zorla içirmeyi denedim kustu,daninosuna karıştırdım anladı yine öğürdü ve yemedi,yani ben 2 gündür supraxı veremedim hiçbirşekilde,supraxın prospektüsünde besin alımı ilacın emilimini fazla etkilemez yazıyordu,yani bugünden tekrar başlasam yine pudingle yada başka bişeyle karıştırıp vermeye etkili olur mu?ya da tekrar iğne mi başlasam?oğlum 3 gündür o kadar huysuzlaştı ki durup dururken ağzı yırtılırcasına bağırarak ağlıyor,kucağımdan inmiyor,16 kg çocuğu sokakta evde kucağımda taşımaktan ve ağlamasından çok bunalmış durumdayım.ne yapacağım konusunda lütfen yardımcı olun...
Sevgiler