|
3 yaş burun kanamaları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117741 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yatarken, ellerine parmaksız eldiven geçirin.
|
|
![]() |
|
sevdet ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tekrardan merhabalar
Ayin 24'un den beri kan damlasini kullaniyoruz. Sabah aksam gunde 5 er damla. Hocam cocugun burnu daha cok kanamaya basladi. Nedenini anlamadik. Gunde bazen 3 kez kaniyor. Bugun kan normalden daha fazla surdu. Gece de kanamisti. Geceden mi kaldi bilmiyorum. Bugun en son kanadiginda cekelim dedik. Cok yogun bir sekilde pihti cikti. Nasil desem uzun kalin. Bildiginiz tok bir pihti dusunun. Cok endise ettik. Ilacin bi yan etkisi mi oldu? Ne onerirsiniz? Kalk Amerikaya gel deseniz her seyi zorlayip gelebilecek haldeyim. 1 bucuk yasindan beri boyleyiz. Ustune kansizlik cikti simdi. Gorseniz o kadar zayif ki... Sizin boy kilo tablonuzdan neredeyse 1 bucuk 2 kilo geride. Hocam ne yapacagiz? KBB den burada (Belcika) randevu almak da ayri dert. Te Aralikta yer var, doktora gidiyoruz bunu boyle kabul edecksiniz diyor. Gunde uc defa kanamanin neyini kabul edelim? Bir sey soyleyin onu yapayim. Lutfen yardim edin.
Düzenleyen sevdet - 06 Tem 2025 Saat 17:19 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117741 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kan Sayımı normal çıkmış!! Kesinlikle burun karıştırıyor!!!
Günde 4-5 sefer, Serum Fiz damlatıp, sümkürtün.
|
|
![]() |
|
sevdet ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
Hocam merhabalar
Konuyla bağlantılı diye yine buradan yazmak istedim. Oğluma verdikleri kan ilacını bırakıp başka bir kan ilacına geçtik ancak bu demir takviyeleri öyle bir ishal yaptı ki... Şu an kullandığımız bu: Salus Floradix (şurup gibi) Çocuk zaten az yiyor. Kilosu sizin tabloya göre 1 bucuk kilo geride. Şimdi günde 3-4 defa ishal gibi kaka yapıyor. Yiyor. Yapıyor. Tuvalet öğrendi derken ishalden bez takmaya başladık. Lütfen bana bir demir ilacı tavsiye eder misiniz? İshal yapmayacak. Çocuk bir şey yemek istemiyor resmen. Her gün 3-4 elma muz bir tabak yemek pilav yiyen çocuk şimdi az az yiyor... Demir i bıraksam hafif anemi var et yemiyorsa demir alsın dediniz. Et sulu şeyler yapıyorum. Bir avuç et yemiyordur. Çok zorlandığımız bi dönem oldu. Lütfen 🙏
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Floradix; 11 yaş altında KULLANILAMAZ!
Lütfen, ÖNCE Türk çocuk doktorlarının verdikleri ilaçların içini okuyun.. İlaç kullanmayın, etli gıdaları arttırın.
|
|
![]() |
|
Hocam, tamamen benim salaklığım.
Bana kızacaksınız biliyorum. Doktor bize Ferricurediye bir ilaç verdi. Ancak ilaçta şöyle bir açıklama vardı: Hacimce %10 etanol (alkol), yani 5 ml'de en fazla 420 mg etanol (10 ml bira ve 4,2 ml şaraba eşdeğer). Ferricure oral solüsyonu alkol bağımlılığı olan hastalar için zararlıdır. Hamile ve emziren kadınlar, çocuklar ve karaciğer hastalığı veya epilepsi gibi yüksek risk grubundaki hastalar için dikkatli kullanılması önerilir. Bu yazınca biz de bırakıp o şuruba geçmiştik. Benim ahmak kafamdan. Belçikadayım. Et yedirmeyip, et sulu bişi yedirmemin bi faydası olur mu? Çok yumurta yiyor. Ama yemesine rağmen değerlerini gördünüz. 10 un altında. (Hemoglobine9.4g/dL)Hafif anemisi var dediniz diye korkumdan hem ilaca hem etli yemeklere yoğunlaştım. İshali kesmeyelim değil mi? Bu kadar ishal değerlerini sarsar mı? Size minettarım. Allah sağlıklı uzun ömürler versin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet, "Etanol" bildiğimiz alkol. Sadece etli gida yedirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|