|
Sinüzit mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ÜLKÜ ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 290 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 May 2024 Saat 21:40 |
Kadir bey merhaba, Kendim ile ilgili danışabilir miyim? 2 haftadır süren baş be sinüzit ağrısına benzer ağrılarım var. İlliadin kullandım biraz fayda etti ama geçmedi.Kaşımın üzerinde, gözlerim de ağrıyor gibi dokununca.Ve halsizlik var. Doktor röntgen ile baktı , antibiyotik verdi. Kan tahlilimde PLT 429 , PCT ise 0.42. Röntgen resmini ekledim . Antibiyotiğe devam etmeli miyim? Teşekkürler |
|
http://www.ulkuakcam.com
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sinuzitten eser bile YOK!! Neresinden uydurdu ise!!
Bir kere, cekilen Rontgen sadece Maxiller sinusleri gosterir. Halbuki, sizin tarifiniz, kas hizasindaki Frontal sinusler ile ilgili! Onlar da bu Rontgende gorulmezl;er. Iliadin damlayi 5 gun, sirt ustu yatar durumda VE basiniz asagi sarkik durumda kullanin.
|
|
![]() |
|
ÜLKÜ ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 290 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba tekrar,
Doktor da alın bölgesinde var dedi. Ama röntgene göre mi anlattıklarıma göre mi bilemedim şimdi. Antibiyotik iyi geldi ağrılarım azaldı. illadin de yapmıştım öncesinde ama geçmemişti. Burnum hala tıkalı maalesef. İlliadin kaç gün ara vernem gerekiyor? Teşekkürler şimdiden |
|
http://www.ulkuakcam.com
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117576 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
bir gün ara verseniz bile yeterli olur.
|
|
![]() |
|
Mamocka ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam iliadin 1 gün ara verip kullanıyorum dediğimde kbb uzmanı guldu 5 gün kullanınca 1 ay ara vermelisiniz dedi. iliadin ne kadar uzun kullanılsa bagımlı oluruz acaba? ben 1 aya yakın 5 gunde 1 ara vererek kullanıyorum inayçı sinüzitim için
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O zaman bir sorsa idiniz!!!!! Ne diye İliadin'i 12 saatte bir tekrarlıyoruz?
Bir defa uygula 1 ay rahat et!! Bağımlı OLUNMUYOR!!! Ben hiç bağımlılıktan bahsettim mi??? Bu da nereden çıktı? İliadin uzun süre kullanıldığında, burun içi tabakadaki mikroskopik kirpikler yok oluyor ve yabancı cisimler bu kirpiklerin üzerinde duracağına; doğrudan burun sathına temas ederek şiddettli reaksiyonlara sebep oluyor! Bu yüzden 1 gün ara verililince, bu kirpikler yeniden hayatiyetlerini kazanıyorlar! Türk doktorlarının bunları bilmelerine imkan yoktur, zira 50 seneyi geçkin süredir Tıp Fakültelerinde; Fizyopatoloji dersi okutulmuyor!!! Hatta doğru dürüst "Burun Fizyolojisini" bile bilmezler!!! Meydan okuyorum: Avucunuzu ağızınıza yaklaştırın ve hohlar tarzda nefes verin! Avucunuz ısınacaktır!!! Bu sefer, avucunuza, üfürün, elinizin soğuduğunu göreceksiniz..... Hadi bunu izah etsinler!!! (Kitabımdan kopya çekmeyin!) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|