Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sinüzit mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sinüzit mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ÜLKÜ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 290
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ÜLKÜ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sinüzit mi
    Gönderim Zamanı: 16 May 2024 Saat 21:40
Kadir bey merhaba,
Kendim ile ilgili danışabilir miyim? 2 haftadır süren baş be sinüzit ağrısına benzer ağrılarım var. İlliadin kullandım biraz fayda etti ama geçmedi.Kaşımın üzerinde, gözlerim de ağrıyor gibi dokununca.Ve halsizlik var. Doktor röntgen ile baktı , antibiyotik verdi.
Kan tahlilimde PLT 429 , PCT ise 0.42.
Röntgen resmini ekledim . Antibiyotiğe devam etmeli miyim?
Teşekkürler 

https://hizliresim.com/87c91gn

http://www.ulkuakcam.com
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117576
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 May 2024 Saat 09:32
Sinuzitten eser bile YOK!! Neresinden uydurdu ise!! 
Bir kere, cekilen Rontgen sadece Maxiller sinusleri gosterir. Halbuki, sizin tarifiniz, kas hizasindaki Frontal
sinusler ile ilgili! Onlar da bu Rontgende gorulmezl;er.
Iliadin damlayi 5 gun, sirt ustu yatar durumda VE basiniz asagi sarkik durumda kullanin. 
Yukarı Dön
ÜLKÜ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 290
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ÜLKÜ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2024 Saat 17:55
Merhaba tekrar,
Doktor da alın bölgesinde var dedi. Ama röntgene göre mi anlattıklarıma göre mi bilemedim şimdi.
Antibiyotik iyi geldi ağrılarım azaldı. illadin de yapmıştım öncesinde ama geçmemişti.
Burnum hala tıkalı maalesef.
İlliadin kaç gün ara vernem gerekiyor?
Teşekkürler şimdiden

http://www.ulkuakcam.com
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2024 Saat 20:08
bir gün ara verseniz bile yeterli olur.
Yukarı Dön
Mamocka Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 92
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mamocka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 14:42
hocam iliadin 1 gün ara verip kullanıyorum dediğimde kbb uzmanı guldu 5 gün kullanınca 1 ay ara vermelisiniz dedi. iliadin ne kadar uzun kullanılsa bagımlı oluruz acaba? ben 1 aya yakın 5 gunde 1 ara vererek kullanıyorum inayçı sinüzitim için 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 7 Saat 21 Dakika önce Saat 08:53
O zaman bir sorsa idiniz!!!!! Ne diye İliadin'i 12 saatte bir tekrarlıyoruz?
Bir defa uygula 1 ay rahat et!! 
Bağımlı OLUNMUYOR!!! Ben hiç bağımlılıktan bahsettim mi??? Bu da nereden çıktı?
İliadin uzun süre kullanıldığında, burun içi tabakadaki mikroskopik kirpikler yok oluyor ve yabancı cisimler 
bu kirpiklerin üzerinde duracağına; doğrudan burun sathına temas ederek şiddettli reaksiyonlara sebep
 oluyor! Bu yüzden 1 gün ara verililince, bu kirpikler yeniden hayatiyetlerini kazanıyorlar! 
Türk doktorlarının bunları bilmelerine imkan yoktur, zira 50 seneyi geçkin süredir Tıp Fakültelerinde;
Fizyopatoloji dersi okutulmuyor!!! 
Hatta doğru dürüst "Burun Fizyolojisini" bile bilmezler!!! 

Meydan okuyorum:
Avucunuzu ağızınıza yaklaştırın ve hohlar tarzda nefes verin! Avucunuz ısınacaktır!!!
Bu sefer, avucunuza, üfürün, elinizin soğuduğunu göreceksiniz.....
Hadi bunu izah etsinler!!! (Kitabımdan kopya çekmeyin!)

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.