|
Tahlil değerlendirme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zey_nep ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Saat 34 Dakika önce Saat 13:14 |
Hocam 29 yaş bayan.
Nörooftalmaloji takibindeyim. Göz dibinde şişlik mevcut. Göz damarlarında incelme var. Ve iki yıldır çok yoğun bir şekilde mide bulantısı var. Doktor hipofiz bezi testlerine baktır dedi. Sonuçlar az önce çıktı doktorum pazartesi bakacak size zahmet olmazsa yorumlar mısınız? İdaradaki wbc nin kan kanseri ile ne alakası var anlayamadım. Lanet olası internet. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117569 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC düşük!
HİÇBİR Kan Kanseri, düşük WBC ile seyretmez! Daima aşırı yüksek çıkar!!
|
|
![]() |
|
Zey_nep ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam referans dışı çıkmış olanlar az önce yolladiklarim ile prolaktin değeri.
Prolaktin değerinde bu fark hipofiz bezi tümörünü destekler mi hocam? Şimdiden teşekkür ederim. Detay olarak belirtmek istiyorum bugün adetimin ilk günü. Sabah kan verdim öğleden sonra adet oldum. İki üç gün gecikme ile adet oldum bu ay
Düzenleyen Zey_nep - 9 Saat 38 Dakika önce Saat 17:10 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|