|
Bronş tıkanıklığı zatürre |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Halilo123 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Saat 1 Dakika önce Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halilo123
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 8 Saat 6 Dakika önce Saat 14:26 |
Kadir hocam 3 yaşında bir oğlum var geçen yıl hiç hasta olmamışken bu yıl mart ayından beri zatürre bronşit bronş tıkanıklığı diye gidiyor kısır döngüye girdik ne yapacağız şaşırdım şimdi yine 6 iğne ventollin flixair yazdı yolladı bizi doktor lütfen sizde birşey söyleyin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117569 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam bir şarlatan doktor!!Bunun gibi PUŞT doktorlar,
Hem antibiyotik hem Astım ilacı verirler!! Ama; ASLA Grip teşhis etmedikleri için de, hep çuvallarlar. WBC: 6.72, ASLA Antibiyotik gerekmiyor, Forum ilk sayfada: "Teşekkür ve 1 senelik Tecrübe" yazısını okuyun, yediğiniz kazıkların boyutunu daha iyi anlarsınız! Bu sahtekarlar, 3 sene boyunca hiç Grip teşhis ettiler mi?? Asla etmezler!
|
|
![]() |
|
Halilo123 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Saat 1 Dakika önce Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halilo123
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bronşları tıkalı diye mecbur veriyorum çünkü hemen zatürre ve akciğer enfeksiyonunda çeviriyor. İlaçlar yerine nasıl bir yol izlemeliyim? Özellikle geniz akıntısı ve balgamı atmak için?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|