|
Geçmeyen burun kuruluğu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denijj ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 05:46 |
Hocam merhaba kızım 8 yaşında 3 haftadan fazladır özellikle geceleri burnu çok kuruduğu için burun tıkanıklığından zor nefes alıyor ilk defa böyle bir durum yaşıyoruz hasta falan değil hatta bu kuruluktan bir dönem kanama bile oluyordu şuan kanama yok ama aşırı kuru kulak burun boğaza gittik doğru dürüst bakmadı bile ve devletin karşılamadığı bir ilaç yazdı nazalnem diye oda fazla kullanmayın yazıyor onuda kullanamıyorum o açıyor ama geçici tuzlu su yaptım burnunu sıkıyorum oda geçici açıyor evde klima yok sürekli cam açık duş yapınca oda geçici açıyor bir türlü burun tıkanıklığı kalıcı açılmıyor oda bu sene başımıza bela oldu yani kısacası ne yaparsam yapayım herşey kısa süreli açıyor sonra tekrar nefes almakta zorlanıyor acaba 5 gün illiadin kullanayım mı ne önerirsiniz malum tekrar randevu da bulamıyoruz alamıyoruz acaba sünisleri mi dolu neden böyle oluyor hiç bilmiyorum yazın ortasında yaşadığımız duruma bakın ne olur bir yol gösterin ne yapim ben
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117560 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akşamları; burnuna su çekip sümkürerek burun temizliği yapsın.
Gerekirse, günde 2-3 defa tekrarlasın. Parmak ile, "kuru temizleme" yapmasın!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|