|
Gobek bağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yamaninannesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yamaninannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 13:19 |
Hocam oğlumun gobek bagi 7. Gunde dustu 10 gun hafif kanamasi devam etti doktor cerrah gorsun demisti ben 10.gune kadar gecer diye bekledim gobeginde surekli kurumus kan kalintilari oluyordu temizliyordum altindan tekrar islak kan cikiyordu surekli kuruyanlari aldim. Hic birsey surmedim 3 gundur kanamasi yok gobegi temiz artik birsey yapmak gerekirmi yinede cocuk cerahinin gormesi gerekiyormu ? Abisininde gobegi 1 ay boyunca kanamisti 2 kez yakmislardi.
Düzenleyen yamaninannesi - Dün Saat 13:19 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117560 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doğduklarında; K vitamin iğnesi yapılsa idi bu kanamalar olmazdı!
K vitamini, barsaklardaki bakteriler tarafından sentez edilir. O yüzden, belirli bir süre sonunda, K vitamini sentezi yeterli olunca, kanama durur! Hiçbir şekilde ve zamanda Cerraha gerek olmaz!! Cerrah NE YAPACAKMIŞ Kİ!!
|
|
![]() |
|
yamaninannesi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yamaninannesi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hastanedeki dosyasinda k vitamni ypildgi yaziyor hocam teskkurederim cevabiniz icin hic birsey yapmiyorum ozaman
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|