|
Her iki aksillada büyümüş lenf nodu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
balkongülü ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkongülü
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Tem 2025 Saat 23:23 |
Merhabalar hocam. Bugün memede agri şikayetiyle gittim ve usg sonucum
Her iki aksillada en büyüğü 24x6 mm boyutlarında olmak üzere, kalın korteksli öncelikle reaktif olduğu düşünülen birkaç adet LAP izlenmiştir. Klinik korelasyon/takibi önerilir. Radyoloji doktorum 2 ay içinde tekrar gelmemi önerdi. Genel cerrahım da mamografi istedi. Yaşım 39 ailede meme kanseri vakası yok. Cok endişelendim Geçen yıl sonucum: Her iki aksiller bölgede büyüğü sağda 10x5 mm ve solda 10x5.5 mm boyutunda olmak üzere kalın korteksli, uzun-kısa aks oranları 2'nin üzerinde, hiler yağ içerikleri seçilen ve hiler vaskülarizasyon paterni gösteren reaktif görünümde birkaç adet lenf nodu mevcuttur. Bu sekildeymis Ne önerirsiniz? Düzenleyen balkongülü - 01 Tem 2025 Saat 23:25 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117560 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çift taraflı olması; daha ziyade, 7-10 gün önce, epilasyon sırasında mikrop kaptırdığınızı düşündürüyor!
Her epilasyondan sonra, sabunlu su ile yıkayıp, kolonya sürün.
|
|
![]() |
|
balkongülü ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı balkongülü
Epilasyon yapmıyorum.
Ama 1 ay önce meningokok asisı yaptırmıştım ondan olabilir mi? Mamografi çektireyim mi?
Düzenleyen balkongülü - 02 Tem 2025 Saat 11:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117560 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
25 yaşından sonra Meningokok aşıları YAPILMAZ!!
"Epilasyon" dediğimde , her türlüsünü kastettim!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|