|
Ayak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BeyzaY ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eki 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Saat 13 Dakika önce Saat 23:15 |
Merhaba hocam. 39 yaşındayım. Tatildeyim. Aquaparktan kayarken ayak topuklarım havuz tabanına çarptı havuza düşünce. Birkaç saat sonra ağrımaya başladı, şimdi de sol topuğuma rahat basamıyorum, ayak ucuna basa basa yürüyorum ama o da ağrı yapıyor, herhangi bir şişlik vs yok görünürde. Röntgensiz tabi bilemezsiniz ama tecrübelerinize göre belki bir yönlendirme yaparsınız diye yazmak istedim, otelin revirine gittik 235 euroya klinikte muayene olabilirsiniz röntgen de gerekir filan dedi, sıygun mu gereklilik ama anlamadık size danışmak istedim :)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117481 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evinize dönünce, bir Ortopedi doktoru görsün.
Esasında, Otelin kabahatı!! Oteli şikayet edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|