|
Karın ağrısı ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 437 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi tuvaletini yaptı yarısı kabız yarısı ishal ve ağrı şimdilik geçti. Doktor yüksek enfeksiyonu var, WBC yüksek CRP yüksek diyerek 4 adet novosef iğne ve Klamer antibiyotik yazdı. İdrar yolunda protein kaçağı var 1 hafta sonra tekrar bakılması lazım dedi. Hocam WBC 18, CRP 56 çıkmış yüksek sanki biraz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Barsak enfeksiyonlarına, ANTİBİYOTİK VERİLMEZ!!
Diyelim ki; iğneyi yaptırdınız. Bu antibiyotik kan yolu ile barsak cidarlarına kadar gider ve sadece barsak cidarına yapışık olarak yaşayan "Probiyotik bakterileri" yok eder. Esas bakteriler ise, barsak boşluğu içinde yaşarlar. Onlara nasıl etki edecek? Antibiyotik kullanılırsa, çocuk daha beter olacak. Eskinin çok bilmiş Prof. ları, Fizyopatoloji dersini kaldırınca acaba bunların olacağını tahmin edebilmişlermi idi. Protein kaçağı palavrasına da kanmayın. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 6 Saat 29 Dakika önce Saat 20:08 |
|
![]() |
|
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 437 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam barsak enfeksiyonu diyebilmek için çokça ishal, kusma şikayeti olması gerekmez miydi? Ağrısı var ama devamlı değil. Günde 1 kez tuvalet yaptı şuana kadar. Kan sonuçlarına göre bakteriyel enfeksiyon olarak algıladım ben. Sizin daha önce anlattıklarınıza göre kan tahlilinde enfeksiyon varsa antibiyotik gerekir, enfeksiyon yoksa antibiyotik gerekmez diye takip ediyorum her zaman. Kafam karıştı benim. Çocukta ağrı şikayeti var ama sürekli değil.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|