|
Göz şişmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Rabiaaaaaa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2023 Konum: Anne Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Rabiaaaaaa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 7 Saat 37 Dakika önce Saat 09:04 |
Merhaba hocam ben 28 yaşındayım 2 gündür gözümdeki şişlik kızarıklık çapaklanma ve ağrı var. Tobrased damlaya başladım. Günde 3x2 şeklinde doğru mudur sizcr yapmam gereken bir şey var mı? Şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Rabiaaaaaa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2023 Konum: Anne Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Rabiaaaaaa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Rabiaaaaaa
Hocam bir de normalde lens kullanıyorum ama gözüm böyle olalı takmıyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117383 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu durumda kesinlikle Lens kullanamazsınız.
Antibiyotikli göz damlaları; en az 5 gün, günde 4x1, her 2 göze damlatılır. 2-3 günde düzelme olmazsa, bir Göz doktoru görsün.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Rabiaaaaaa
Tamam hocam teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|