|
Mantar mı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayten1 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 17:15 |
hocam oğlum 7 yaşında girecek kolunda sabit yerde dermatit vardı doktor flocip verdi dermatit hemen iyileşti ama bu sefer böyle şeyler çıktı onlara da flocip sürdüm sürdüğüm yer iyileşti yenisi çıktı derken şimdi artık sırtına falan yayıldı randevu bekliyorum daha bulamadım ilaçın içeriğini okuduğumda mantar varsa tetikleye bilirmiş acaba bu mantar mı hocam bilemedim artık merhemi sürmüyorum ama kabarıklar da çoğalıyor güneş kremi sürmeden çıkarsa çok daha fazla oluyor
|
|
![]() |
|
Ayten1 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kortizon ve soğuk kompres uygulayın.
Antibiyotikler gerksizdir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|