|
Nefes verirken ses gelmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Merve.ely07 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Saat 31 Dakika önce Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Merve.ely07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Saat 24 Dakika önce Saat 09:11 |
Kadir hocam merhabalar. Ben size kendim için bir soru sormak istiyordum.38 yaşındayım yaklaşık 3 aydır yogun bir öksürük var.her nefes verdigimde hırılıtı hışıltı tarzında ses geliyor. akciger filmi çekildi. Temiz dendi solunum testi biraz sıkıntılı çıktı.Dr bir ay önce antibiyotik fastair ve aleji ilaçları verdi.fakat kullanmadım.sigara içiyorum malesef.bu arada 4gündür de gribim ve bahsettiğim mevzu dahada kötüyü gidiyor.bana bir yol gösterirmisiniz tekrardan başka bir göğüs hastalıklarına gideyim mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Önce günde 2 defa sıcak buhar uygulayın ve yatarken başucunuza, gündüz yakanıza, 2 damla ColdMix
damlatın ve sonucu yazın.
|
|
![]() |
|
Merve.ely07 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Saat 31 Dakika önce Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Merve.ely07
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|