|
15 aylık bebek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Leyla kaya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Tem 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Leyla kaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Saat 32 Dakika önce Saat 07:12 |
Hayırlı günler hocam. 15 aylık oğlum iki gün öne gece ateşlendi ertesi gün huzursuzdur iştshsızdı zorla birşeyler yedirdim.Dünde aynı şekilde durup durup ağliyor sanki bir yerleri ağrıyormuş sancılanıyormuş gibi. İştahsız hiç bir şey yemiyo sadece anne sütü alıyor. Kakasını yaptı rahatladı kabız değil işhal değil ama çok acaip kötü kokuyordu normalde bezini kontrol ederim her kakadan sonra ama o kadar kötü koktu ki nefesim kesildi nerdeyse. Zannımca karnı ağrıyo gece sabaha kadar her 1 saatte bir yarım saatde bir uyandı. Yatırınca geri yatdı. Karnından gürül gürül sesler geliyo. Ne yapmam gerek? Onuda belirteyim 1 hafta önce abisi viral enfeksiyon geçirdi kusma ishal 3 gün sürmüştü. Bebeğim 10 kg. ateş yok sadece bi kere gece ateşi oldu. Genel durumı dün öğleye kadar huzursuz halsizdi Kakadan sonra normaldi aşağı indirdim gezdirdim.
Düzenleyen Leyla kaya - 16 Saat 21 Dakika önce Saat 07:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Takip edin ve anne sütüne devam edin. Sakın ilaç, hele antibiyotik VERMEYİN!
Makale ve Forum yazılarımı okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|