|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Tem 2016 Saat 11:10 |
hayırlı günler kadir hocam
kızım 33 aylık 3 gündür ateşi var ateşiyle oynamıyorum ama özellikleri saat 4-5 gibi ateşi yükseliyor ve uyuyamıyor sayıklıyor. öğle vakti ateşi düşüyor akşam tekrar başlıyor özellikle ayakları ve elleri çok sıcak ateşi düşünce çok terliyor...3 gündür bu şekilde hiç ishali yok sabah hariç keyfi yerinde,iştahı iyi peki sorunu ne? benim yapacağım bir şey var mı? şimdiden teşekkür ederim ben makalelerinizi ateşle ilgili konuları okudum ama yine de korktum ilk defa ateşi bu kadar inatçı. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin mudahale etmeyin. Viral bir hastalik geciriyor.
|
|
![]() |
|
zulluuuuuuuuu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zulluuuuuuuuu
teşekkür ederim hocam
size bi konuda daha danışmak istiyorum. hocam kızım bayadır kabızlık çekiyor sizin tavsiyenizle dubhalac kullanıyoruz ama artık fayda etmiyor dozunu yüksellttim yinede kabız 5-6 gündür kaka yapmıyor sürekli altını gösterip acıyor diyor.eskiden 2 gün kullansak kabızlığı bitiyor ama 10 gündür kullanmasına rağmen geçmiyor.birde son yaptığında kakasında kan vardı.yardımınızı bekliyorum çok teşekkür ediyorum |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|