Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Merdiven güvenliği
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumMerdiven güvenliği

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1357
Mesajın Direkt Linki Konu: Merdiven güvenliği
    Gönderim Zamanı: 30 Haz 2008 Saat 19:53
Erkin bey merhaba ,
 Birincisi ben size bezdeki madde ve firmayla yaptığım yazışmayı fotoğraflarla beraber mail attım 2 kez ama bana hata raporu geliyor .Elinize ulaşmadığına emin olmak istedim
   İ kincisi ;
benimm evim dublex ben üst kata çıkış merdivenlere portatıf güvenlik kapısı koyacağım kızım artık tırmanmaya başladı .Ama yaptığım araştırmalarda farklı fiyatlarda birsürü güv kapısı buldum farkları ve aramam gerekn özellik nedir.tavsiye edebileceğiniz marka ya da satış noktası varmı .bu kapılar sadece korkuluk gibimi yoksa açılır kapanır kanatlımı yani üst kata çıkışa kapadığımda üstünden atlamak zorundamı kalıyoruz?
    üçüncüsü ben chicco nun güvenlik setini almayı planlıyorum paket şeklinde olan 34küsür fiyatlıydı sanırım o yeterli midir yoksa tek tek tamamlamalımıyım hangilerini alayım .pencerelerim kilitli balkon kapılarımda .Cam mobilyam yok .Sivri köşeli mobilyam yok benim aklıma gelen kapı tutucular ve merdivan koruması priz koruması başka önerileriniz varsa lütfen
 Uzun olduğu için özür dilerim
Sevgiler
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2008 Saat 18:26
Merhaba Melek Hanım,

E-mailiniz gelmedi bana malesef. Size merdiven kapısı konusunda önereceğim marka ya Baby Dan ya da Safety First olabilir. Bu rünlerin çeşitli fonksiyonlarda olanları var,incelemenizi tavsiye ederim birebir. Bir çoğu açılır kapanır şekildedir. Üstünden atlamak zorunda kalmazsınız. E-Bebek mağazaları en uygun ve en fazla çeşidi bulabileceğiniz satış noktalarıdır.
Bahsettiğiniz güvenlik seti yeterli olsa bile,içersinde ihtiyacınız olmayacak ürünler varsa tek tek almanız daha mantıklı ve hesaplı olur tabii ki.

Sevgilerimle,

Erkin ÜLTANIR
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.