|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 May 2018 Saat 13:50 |
Hocam ogluma bikac ay oncesinusleri dolu denmis ve nasorinse burun temizleme onerildi kbb doktorundan bu nasorinse burnun bitarafindan suyu sikip alindan sinuslerden dolasip burnun diger deliginden akiyor. Bundan sonra kulagi agrimaya basladi atesi oldu ama iliadinle 2 gune gecti ama ogunden beri kulaginda bir ses varmis dan dan diye ve bizi duymuyo az duyuyor 2 aydir habugun ha yarin ancak dun kbb ye gittim bakildi kulaginin ici su dolu su toplamis dedi ve antibiyotik yazdi iburamin cold yazdi birde iliadin yazdi. Antibiyotigi almadim ama iburamin ve iliadini aldim daha hicbirine baslamadim. Hocam ne tavsiye edersiniz.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tuzaga dusmussunuz!!! Tekrar gittiginizde; Ameliyat tavsiye edecekler. Keske, benim bu konuda yazdiklarimi okumus olsa idiniz!!! SADECE; Iliadin DAMLA kullanin, (sprey ise yaramaz)... Gunde: 2x2'ser damla, 3 gun damlatin. Damlatirken, sirt ustu yatiyor olsun ve her bir tarafa damlattiktan sonra, basini o tarafa cevirip, 1-2 dakika bekletin. Ne diye gidersiniz ki, bu cins doktorlara!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|