|
Saçta yara |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aysgl1 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kas 2023 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 12:46 |
Merhaba hocam. Size danışmak istediğim bir konu hakkında fikrinizi almak isterim. 33 yaş bayan. Saç diplerinde yoğun beyaz olunca evde dip boyası yapıyorum. Fakat son zamanlarda boyadıktan 15-16 gün sonra kafamda böyle yaralar oluşmaya başladı.Alnımın dibindeki saç kısımlarında ve ara ara da saç içlerinde oluyor. Böyle olunca zeytinyağı sürüp yatıştırıyorum. Bir hafta sonra tekrar boyadığımdan bu sorun kalmamış oluyor. Boyadan mı kaynaklandığından hem emin olamadığım için hem de hastaneye gitmeden önce sizin yorumunuza öncelik verdiğim için cevabınız çok önemli hocam. Egzamaya da benzetemedim. Şimdiden cevabınıza teşekkür ederim hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117272 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kullandığınız "saç malzemeleri" tahriş etmiş.
Olduğunda; günde 2 defa ince bir tabaka Hipokort merhem sürün.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|