|
soruma cevap |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özge@ipek ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge@ipek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Eki 2014 Saat 12:35 |
Sorumu yazdım fakat cevap alamadım Kadir bey sorumu göremedi mi acaba sorumu tekrardan mı yazmalıyım..yardımcı olur musunuz..
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir Bey forumumuzda gönüllü olarak ve kendi zamanından bizlere ayırarak sorularımız cevaplamaktadır. Dün sorunuzu sormuşsunuz ve sizinle aynı zamanda soru soranlarda yanıtlanmamış. Kadir Hocamız geldiğinde sorunuzu cevaplayacaktır, geçmiş olsun...
|
|
![]() |
|
özge@ipek ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge@ipek
![]() ![]() ![]() ![]() |
yanlış anlaşılmasın ben mi mesajı atamadım diye düşündüm sizden yardım istedim benim için cevabı çok önmliydi. İlginiz için ayrıca tesekkürler.fotığrafı sanırım doğru gönderemedim.
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanlış anlamadım zaten içiniz rahat olsun. Fotoğrafta bir hata vardı düzenleme yaptım artık görünüyor, acil şifalar dilerim...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge@ipek
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkür ederim...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|