|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
semah ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam. Bahsettigim bez prima zaten. Önceki çocugumda kullanmıştım sorun yasamamistim. Ancak şimdi içeriğini değiştirmişler daha kuru olsun diye bir de file gibi birsey koymuşlar.daha fazla kimyasal kokuyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117858 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Baska bir marka deneyin.
|
|
![]() |
|
semah ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam biz geçiremedik sorunu bezi değiştirdik sürekli tekrarlayinca cildiyeye götürdük. Bize sakın şu degdirmeyin pişik kremi de sürmeyin dedi. Mor bir solüsyon hazırlattı. Onunla silmemizi günde 3 kere de çok çok az fucidin krem sürün sonra gelin dedi. Baktık dünden beri kabarık pütürüklükler ön tarafina ve kalcasının bir bölümünde de çıkmış. Yani yayılmış. Bugün de gittik yanık geçmiş şimdi mantar tedavisinde dedi. Solüsyon devam dedi. Zalain ve travazol yazdı bir de ağızdan damla. Ağzında pamukçuk yok bu arada. Ben hiçbirini almadım size danışayım dedim. Daha 25 günlük bu kadar ilaç olur mu? Pütürüklükler sarı uclu gibi hocam gitgide yayıldı. Ne yapalım şimdi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117858 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Sari uclar" mikrop kaptigini gosteriyor. Her altini actiginizda, pH5.5 sabun ile yikayin ve donusumlu olarak, Desitin(mavi) ve Thiocillin pomat surun.
Verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin. Idrar, su degilmi?? Helyum gazimi?? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Eki 2015 Saat 18:45 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|