|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
papatyam13 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı papatyam13
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2018 Saat 18:23 |
Hocam 3.5 yasindaki kizimi ates,oksuruk,cok pis bir agiz kokusu ile dr a goturduk.Bademcikleri beyazlamisti ben de gordum.Dr deposilin 6.3.3. verdi yaptirdim bir saat once.
Hocam dr bir de agizdan antibiyotik vermis azeltin adinda. Kafami karistiran 6.3.3 deposilin yaptirdiktan sonra agizdan antibiyotik gerekmez diye biliyorum hocam hatalimiyim?8 yildir okurum sizi. Bir de kizim cok oksuruyordu cigerlerini dinledi dr acaba bu agizdan antibiyotigi cigerlerindeki bir enfeksiyon icin mi verdi? Ne yapacagimi bilemedim hocam.azeltin i de icireyim mi?
|
|
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizin bildiginiz dogru.. Doktorun yaptigi: "Tamemen duygusal"!!! Pahali ilac yazip, rusvetini alacak!!! Sakin ha, o Antibiyotigi almayin bile!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|