|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Cnmkzm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2018 Saat 01:13 |
Hocam bir hafta önce 8.5 yaşındaki kızıma dr önerisiyle kontil şurup kullandım üç gün. Sonrasında yoğun bir akıntı olduğunu gözlemledim öyle ki sabah akşam kilot değiştirmek zorunda kalıyor ayrıca kaşımaktan hem popo etrafını hem de ön tarafını yara yapmış. Bugün tekrar aynı dr gittik kontil den olmamıştır mantara benziyor dedi ve idrar tahlili verdik sonuç bekliyoruz
Bu yoğun akıntı ve kaşıntı neden oluyor olabilir hem de kızarmış
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117858 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilac etkisi ile; kilkurtlari, Vajen icine girebilirler. Sabunlu sicak su icine oturtun..
|
|
![]() |
|
Cnmkzm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tahlil Sonucuna göre lokosit(wbc) 20 çıktı doktora henüz göstermedim. Sabunlu suya oturtmama rağmen akıntı devam ediyor başka şikayeti yok. Bu Sonuca göre şimdi ne yapmalıyım?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|