|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
superisi ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ara 2007 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Puanlar: 3384 |
![]() Gönderim Zamanı: 03 Şub 2010 Saat 22:41 |
Hocam oğlum 4.5 aylık. Bugün saat 11.00 da koltukta kafa üzeri alnının üzerine düştü. Koltuk çok yüksek değil. Tabi tuuttum ama başı yere değdi. Biraz ağladı sonra sustu. Ama düştükten sonra doğru dürüst uyumadı. Normalde 1 saat uyanık olurdu 1.5 ve 2 saat uyurdu. Düşüşten sonra 3 saat uyanık 20 dk uyuyor. Huzursuzluğu yok ama uyumadığı için mız mız davranıyor. Bu da beni tedirgin ediyor. Lütfen beni aydınlatırmısınız? Ne yapmam gerekiyor? Lütfen yardım!!!!! |
|
ZÜLAL(Bookworm)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117896 |
![]() |
Çok anlattık, eski maillere bakın. http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=124&title=dusmeler-carpmalar-yaralanmalar-ve-ortopedi
Düzenleyen Dr. Kadir Tuğcu - 04 Şub 2010 Saat 10:06 |
|
![]() |
|
atos ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağu 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 127 |
![]() |
hocam yaklaşık 10 gün önce aynı şeyi ben yaşadım ancak benim kızım(6aylık) düşer düşmez ağlamadı ve direk gözleri yana akar gibi kayma yaptı.Bunun üzerine hemen hastaneye gittim düşüşünü görmediğim için olayı anlatamadım tomogrofi çektiler hiçbirşey çıkmadı.Benim size sorum 6 aylık bir bebeğe tomogrofi çektirdiğim için çok eleştiri aldım bunlardan en çok ürktüğüm ise hemşire bir arkadaşımın tomogrofi çekiminin beyin tümörüne neden olduğunu söylemesi beni şok etti.bu aletler insan sağlığı için kullanılıyor ben böyle bir şey olabileceğine ihtimal dahi vermiyorum sizin görüşünüzü almak istiyorum .Tomogrofiyi çektirmiş bulundum bir kere.
|
|
BELİNAY
|
|
![]() |
|
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7000 |
![]() |
Doktor Bey benzer soruyu daha önce cevaplamıştır:
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117896 |
![]() |
Size yapılan uygulama DOĞRU... Tarif ettiğiniz tabloda ben de o tetkikleri isterim... Bir araz çıkar veya çıkmaz, o ayrı iş... Benim üstünde durduğum konu, her düşene çekilmez... Sizinki gibi araz verenlerde tabiiki çekilecek..Ayrıca, beyin tümörü yapma olasılığı, yakın aralarla sık sık çekildiği durumlarda, olabiliyor... Herkezde de olmuyor, sadece ihtimal artıyor.. İçiniz rahat olsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|