|
Yanık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NagihanKY ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 323 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Saat 15 Dakika önce Saat 07:59 |
Hocam merhaba 33 yaşında 8 haftalık gebeyim. Yemek yaparken karnıma kaynar su döküldü. 1₺ madeni para büyüklüğü kadar bir yanığım var. Dün topladığı su patladı şimdi beni zorluyor. Açık olduğu için sürtünüp tahriş oluyor, kuru değil nemli, ıslak hocam. Bactoderm krem sürüyorum sadece hocam patladığından beri. Öncesinde hiç bişey sürmüyordum. Sarmıyorum ama açık bırakıyorum. Daha hızlı iyileşmesini sağlayabilecek ne yapabilirim?
Düzenleyen NagihanKY - 16 Saat 13 Dakika önce Saat 08:01 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117264 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Furacin sürün ve kapatın. Günde 2 defa yenileyin.
|
|
![]() |
|
NagihanKY ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 323 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Hocam hametan krem sürüyordum bırakayım mı onu?
Düzenleyen NagihanKY - 11 Saat 48 Dakika önce Saat 12:26 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Hocam doktor bacoderm vermişti 2-3 kere sürdüm onu ama eczacı o kremin yanıkta kullanmadığını söyledi yanık yaralarında kullanılmaz dedi ve fucidin krem verdi.
Bacoderm pomad’ın bi zararı olur mu hocam hamile olduğum için.
Düzenleyen NagihanKY - 7 Saat 33 Dakika önce Saat 16:41 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117264 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yazıyı bir daha okuyun. Ne diyor??? "GENİŞ YANIKLAR" diyor. Ama, yanık yüzeyi için uygun değildir.
Fucidin de iş görür.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
1₺ büyüklüğünde benim yanığım hocam
Düzenleyen NagihanKY - 7 Saat 35 Dakika önce Saat 16:39 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yüzbin kere anlattım!!! Sağlık ile ilgili Türkçe yazıları OKUMAYIN diye!
PEG; kabızlık ilacı olarak bile İÇİLİYOR!! Cilt nemlendiricilerin çoğunda da mevcuttur. Pek çok gidalarda bile bulunur. Zehirlenme (intihar) kastı ile alınan miktarlar zararlı olabilir. Antifreez içilirse, o miktarlarda tehlikelidir. Sürme ile, hele 1TL alana sürülmesi ile NE OLABİLİR Kİ???????? Böyle sahtekarların yazdıkları ZIRVA yazılarla benim vaktimi harcamayın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|