|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KONCA ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2014 Saat 14:00 |
hocam merhaba,
ikizlerime saglık ocagında tahlıl yaptırdım drumuz hıcbişey yok dedı yolladı. eve gelince baktım 2 tane degerımız 2 cocuktada yuksek yada dusuk cıkmıs,, ece konca 5 yasında,, ne% 19.1 düşük cıkmıs ref. aralıgı (35-80) , lym ise yüksek 68.8 cıkmıs ref.aralıgı (15-50) oğlumun ise 5 yasında ,, ne 31,9 dusuk cıkmıs,,, lym ise 55.8 yuksek cıkmıs.. bunlar kotu bıseymıdır. internttten baktım hıc bısı anlamadım.kafam da karıstı. hocam bide kan sayımları ece nın hct 38 cıkmıs, ege nin 36.7 bunlar nasıl? eger gerekırse dıger degerlerıde yazarım hocam... teşekkürler, arzu |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117272 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
NE% ve LYM% bu sekilde olmasi, hastanin Gripal bir enfeksiyon gecirdigini gosterir...
HCT degerleri NORMAL... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|