|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayseda ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şub 2018 Saat 00:29 |
Hocam merhaba; 2011 doğumlu kızım bir ay evvel termal tatilimizde ateşlendi sesi kisildi(şu kaydiragindan kayarken eğlencesine çığlık atiyordu)ağzı kokuyordu. Bolu da devlet hast. Acil servisine başvurduk bademcik iltihabı dedi tedavi verdi. Buraya kadar sorun yok ama haftaiçi kbb. Polikliniğine gidin dedi küçük bir kağıda tek taraflı bademcik büyümesi diye yazıp kasesini bastı. Neden bi sorun mu var dedim. Siz götürün önemli başka bir sorun olabilir dedi. Tatil için burdayiz dedim. Mutlaka istanbulda götürün dedi. Tatilden donduk Hastalığımız geçti fakat iki hafta önce yine ateşlendi. Yine dr gittik yine antibiyotik yazıldı. Sesi hala kisik sol bademcigi de gercekten kocaman internette kisa bir arastirma yapayim dedim yapmaz olaydim. Takdir edersiniz ki bir anne olarak cok kotu hissediyorum. Bir kbb uzmanina basvurmak istiyorum sizce tavrim nasil olmali ne tahlil yapilmali. Yillarca cevaplarinizi okuyarak cogu hastaligi ilacsiz atlattim. Bilginize çok güveniyorum. Lütfen bana da yardımcı olun.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117858 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen, Enfeksiyoz Mononukleoz gecirdiniz.. Turk doktorlarina bakarsaniz, size boyle bir hastalik olmadigini soyleyecekler, onlara inanmayin.. Bu hastalik, 1 hafta kadar ates ve tek tarafli Bademcik buyumesi yapar.. Hicbir onemi yoktur, kendiliginden iyilesir.. Sizin bunlari bilmeniz ve bu "Kelege" gelmemeniz gerekirdi! Kan Sayimi yapildi ise; MONO degerine bakin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|